Internetový obchod

Pro klienta zabírajícím se výrobou stylových roušek, jsme vytvořili internetový obchod do týdne ! Nebylo to jednoduché pracovali jsme téměř nonstop ale doba a klient to žádal.

projít na článek

Islámské oděvy 2hijab Cairo Egypt - e-hop

INTERNETOVÝ OBCHOD ISLÁMSKÉ ODĚVY, 2HIJAB CAIRO EGYPT Obchod v českém jazyce a korunách. Zboží je vysoké kvality, šije se v Egyptě, možnost šít také na míru a přání zákaznic. Zboží je odesíláno přímo z Egypta, poštovné a balné je zahrnuto v ceně oděvu.

projít na článek

Inparfumerie.cz

Řada lidí dává přednost pohodlí online nakupování před náročnou túrou po nákupních střediscích. Špatný výběr internetového obchodu nás ale může o pohodu připravit pozdějšími reklamacemi či náročným vymáháním práva. InParfumerie je internetový obchod, kter

projít na článek

Elektronický obchod

Vážení obchodní přátelé, s potěšením si Vás dovolujeme informovat, že jsme ke dni 14.9.2012 na našich internetových stránkách otevřeli elektronický obchod s vybraným sortimentem komponentů měření a regulace.

projít na článek

Zakázka pro Amálka Kyjov

Amálka Kyjov je obchod s dětským oblečením v centru Kyjova (Moravské uličce). Prodává jak nové tak second hand oblečení. Určitě doporučujeme k návštěvě. Vytvořili jsme pro ně nový web s eshopem, kompletní grafiku a několik reklamních tiskovin. tvorba web

projít na článek

Kapybara? Kapybara! Internetový fenomén

Chtěli jste je, tak je budete mít. Do Zoo Praha se vracejí kapybary. V současnosti asi nejpopulárnější zvířata světa. Přinejmenším tedy světa sociálních sítí, kde se objevují v nespočtu memů s ohromnými počty sdílení.

projít na článek