Kapybara? Kapybara! Internetový fenomén

Chtěli jste je, tak je budete mít. Do Zoo Praha se vracejí kapybary. V současnosti asi nejpopulárnější zvířata světa. Přinejmenším tedy světa sociálních sítí, kde se objevují v nespočtu memů s ohromnými počty sdílení.

projít na článek

Internetový obchod

Pro klienta zabírajícím se výrobou stylových roušek, jsme vytvořili internetový obchod do týdne ! Nebylo to jednoduché pracovali jsme téměř nonstop ale doba a klient to žádal.

projít na článek

Herní křesla - stačí kancelářská židle nebo se vyplatí investovat víc?

Počítačové hry jsou fenomén a každý zanícený hráč si na svoji výbavu potrpí. Vždyť proč byste se měli krčit na obyčejné kancelářské židli, když jsou zde mnohem praktičtější řešení?

projít na článek

RATATATA! Japonský masakr německou motorovou pilou – ELECTRIC CALLBOY spojili síly s BABYMETALEM

Japonská formace BABYMETAL je bezesporu kulturní fenomén, který ve světě metalu budí nadšení i kontroverze. Mezi kapely, které se s nimi zapletly, se čerstvě zařadili němečtí diskometaloví šílenci ELECTRIC CALLBOY.

projít na článek

České sklo je světový fenomén. Nahlédněte do jeho historie i dílen českých sklářů Křišťálového údolí

Český sklářský průmysl je obdivován po celém světě, kdo má peníze, rád se do České republiky vypraví pro vlastní skleněný výrobek. Ani vy byste si tuto krásu a um českých sklářů neměli nechat ujít. ...

projít na článek

Sociální sítě – fenomén dnešní doby

Kdo chce oslovit co největší skupinu lidí, tak rozhodně k tomu využije nějakou sociální síť. Mezi velmi známé a rozšířené patří Instagram, který nabízí mnoho možností, jak se zde zviditelnit. Je ale pravdou, že pokud někdo chce někoho v masivním měřítku o

projít na článek