Interview pro Budějckou drbnu II.

 Pokračování interview s Paranormal týmem pro Budějckou drbnu. Otázky od Václava Votruby tentokrát směřovaly ke konkrétním vyšetřováním, které jsme v uplynulých letech vykonali.

projít na článek

Interview pro Budějckou drbnu I.

 Dne 25. ledna bylo s naší skupinou na stránkách www.budejckadrbna.cz publikováno interview na téma výzkumu paranormálních jevů. Zde si o tomto rozhovoru můžete přečíst.

projít na článek

série rozhovorů s Budějckou drbnou

 Spolupráce s Budějckou drbnou a Václavem Votrubou pokračuje. Tentokrát sérií rozhovorů, které vám sdělí mnohé zajímavé nejen o tajemných místech, ale i samotném Paranormal týmu z.s.

projít na článek

Interview with Kuba König about holotropic states of consciousness

On Wednesday, 26.10. in Holos took place a beautiful dernissage of paintings by Jakub König within the Holotropic ART project, thank you for the inspiring talk and acoustic concert! You can play the audio recording of the dernissage in this video. In the

projít na článek

Interview s Kateřinou Běhanovou v Karvinském a Havířském deníku

 Když jsme v roce 2015 točili pro TV Kino Svět pilotní sérii Tajemných míst, Kateřina režírovala a natáčela dvě epizody v Karviné. Ty se dočkaly takové mediální pozornosti, že v prosinci 2015 Karvinský a Havířský deník požádal o interview a naším spolkem.

projít na článek

Rozhovor s Budějckou drbnou 2018

 Články, které v roce 2018 vyšli v Budějcké drbně díky Václavu Votrubovi a které se nějak týkají fungování spolku Paranormal tým z.s.

projít na článek