série rozhovorů s Budějckou drbnou

 Spolupráce s Budějckou drbnou a Václavem Votrubou pokračuje. Tentokrát sérií rozhovorů, které vám sdělí mnohé zajímavé nejen o tajemných místech, ale i samotném Paranormal týmu z.s.

projít na článek

Rozhovor s Budějckou drbnou 2018

 Články, které v roce 2018 vyšli v Budějcké drbně díky Václavu Votrubovi a které se nějak týkají fungování spolku Paranormal tým z.s.

projít na článek

Interview pro Budějckou drbnu II.

 Pokračování interview s Paranormal týmem pro Budějckou drbnu. Otázky od Václava Votruby tentokrát směřovaly ke konkrétním vyšetřováním, které jsme v uplynulých letech vykonali.

projít na článek

Interview pro Budějckou drbnu I.

 Dne 25. ledna bylo s naší skupinou na stránkách www.budejckadrbna.cz publikováno interview na téma výzkumu paranormálních jevů. Zde si o tomto rozhovoru můžete přečíst.

projít na článek

Tři březnové zastávky série Head Vitalini Cup s finálem v Peci pod Sněžkou

V průběhu března pokračovala série Head Vitalini Cup třemi zastávkami. Nejprve jsme zavítali do Herlíkovic, dále na Medvědín a vyvrcholení celé série bylo v Peci pod Sněžkou

projít na článek

Série PRALINÉ

Série nadčasového keramického materiálu PRALINÉ je inspirována exkluzivním italským mramorem Calacatta Macchia Vecchia. Jeho bílý mramorový design, posetý šedými žilkami, vyniká nádechem karamelu v žilkování, propůjčuje mu osobitost a odlišnost. Díky hřej

projít na článek