Jachtař Milan Hájek mistrem Evropy

Český jachtař Milan Hájek vybojoval na Lipně titul mistra Evropy ve třídě RS700! Od 17. do 20. srpna se v Černá v Pošumaví konal evropský šampionát těchto akčních skifů za účasti čtyřiceti závodníků.

projít na článek

K padesátinám titul Jachtař roku 2017

Jachtařem roku 2017 se stal zkušený závodník Milan Hájek a zároveň ovládl i kategorii Muži. Těsně před padesátými narozeninami, které oslaví 21. ledna, konečně dosáhl na tuto individuální prestižní trofej a dokázal, že úspěšným jachtařem můžete být v každ

projít na článek

Jachtař Ondřej Teplý juniorským mistrem Evropy

Ve slabém větru se v sobotu 12. 3. odjela v Barceloně poslední rozjížďka mistrovství Evropy třídy Finn. Ondřej Teplý v ní zajel 21. místo a to mu stačilo, aby udržel celkové šestnácté místo v nabité konkurenci devadesáti závodníků a stal se mistrem Evropy

projít na článek

Jachting: Milan Hájek stříbrný na mistrovství Evropy skifů RS700

Na Gardě se od 22. do 26. 7. jelo mistrovství Evropy skifů RS700. Na startu bylo i devět Čechů.

projít na článek

Triatlonista Ospalý si podmanil Rimini a je mistrem Evropy

Český triatlonový reprezentant Filip Ospalý se v italském Rimini stal mistrem Evropy ve středním triatlonu. Na tratích polovičního ironmana dokázal porazit i domácího favorita Giulia Molinariho a doběhl si pro svůj třetí evropský titul.

projít na článek

Jachtař roku 2015

Slavnostní vyhlášení ankety Jachtař roku 2015 ... aneb se Třemi sestrami na palubě se uskuteční 2. února od 18 hodin. Podívejte se kdo byl nominován na prestižní titul Jachtař roku a držte palce svým favoritům!

projít na článek