Jachting, koronavirus a olympijské hry

Stejně jako všech ostatních sportů se omezení spojené s pandemií koronaviru samozřejmě silně dotýkají i jachtingu. Olympijské hry zatím odloženy ani zrušeny nebyly, a tak je otázkou, jak to nakonec dopadne s poslední evropskou jachtařskou kvalifikací.

projít na článek

Jachting: Dvě české dívky na mistrovství světa olympijské třídy

Alessia Palanti z pražského klubu YC CERE a Klára Himmelová z YC Nechranice vstoupily 1. prosince do bojů o titul v olympijské třídě ILCA 6.

projít na článek

Kultovní olympijské regaty jako virtuální

Mezinárodní jachtařská federace World Sailing a přední světová platforma pro digitální jachting Virtual Regatta spustily několik velkých olympijských regat. Regaty na celém světě byly zrušeny nebo odloženy v důsledku pandemie koronaviru, a tak pokud vám z

projít na článek

Jachting: Karel Lavický se kvalifikoval do Tokia

Na Gardě se od 24. do 28. září jelo mistrovství světa ve windsurfingu v olympijské třídě RS:X. Na startu bylo 130 mužů a 106 žen ze všech koutů světa včetně našich tří windsurfařů Karla Lavického, Jan Slívové a Kateřiny Švíkové.

projít na článek

Mistrovství světa nové olympijské třídy iQFoil

156 mužů a 72 žen startovalo v nové a rychle rostoucí supermoderní olympijské třídě. Od 16. do 22. srpna se konalo historicky první mistrovství světa nové olympijské třídy IQfoil ve Švýcarsku na jezeře Silvaplana. V náročných čtyřech dnech závodění, se zv

projít na článek

Koronavirus SARS-CoV-2

Aktuální opatření v návaznosti na vyhlášení stavu nouze v České republice The post Koronavirus SARS-CoV-2 appeared first on TOPSEARCH.

projít na článek