Jak bojovat s vráskami

Když je člověk mladý, jeho pokožka i pleť jsou pružné, a i při pouhém doteku člověk rozezná mladou pokožku od starší. Stárnutí se podepisuje na obličeji, rukou, krku a dekoltu celkem rychle. Už okolo čtyřicítky začíná většina žen pozorovat první vrásky na krku. Už ve třiceti letech vidíme první drobné vrásky na obličeji, a pokud to někdo přehání s mimikou, může mít vrásky na čele ještě dříve obvykle před dvaceti lety. To kolik budeme mít vrásek a jak budou hluboké sice do určité míry ovlivňuje genetika, ale z větší části jsme to my, kdo ovlivňuje proces stárnutí. Pokud na svých předcích vidíte že že vypadají starší než kolik je jim doopravdy let, měl by to pro vás být signál, že i vy budete stárnout rychleji. Pokud si chcete udržet hezkou pleť co nejdéle, je nutné pro to něco udělat. Když budete dbát na životosprávu a naučíte se používat kvalitní kosmetickou péči, máte z poloviny vyhráno. Voda je základ Ač si to mnoho lidí neuvědomuje, voda je základem pružné pokožky. Jistě jste si všimli že starší lidé příliš nepijí, a jejich pokožka je křehká jako papír. Proto je potřeba doplňovat vodu. Pijte dostatek čisté vody bez bublinek a vaše pokožka vám poděkuje. Kosmetika pomůže Pokud budete nezdravě žít, nepomůže vaší pleti ani kosmetika za desítky tisíc. Stačí si ale sestavit funkční rutinu a denně věnovat ráno i večer pleti několik minut. Nezapomínejte používat po celý rok krém s ochranným faktorem. Ten vám pomůže snížit riziko vzniku vrásek i pigmentových skvrn. Velice důležité jsou pro nás vitamíny, minerály a další prvky. Jedním z nich je kolagen, který je obsažený v naší pleti a pokožce a díky němu je naše pleť vypnutá. Jelikož ho ztrácíme během života, musíme ho užívat jako doplněk stravy, protože z jídla ho moc nepřijmeme. Zkuste Orca collagen, kde můžete provést jednorázový nákup orcacollagen.cz a nebo se zaregistrovat a mít tak každý mění automaticky kolagen doma, aniž byste ho museli objednávat. Článek Jak bojovat s vráskami se nejdříve objevil na Elkrom.

  • Web: Elkrom
  • Aktualizace: 13.3.2024
projít na článek

ALIYYAH KOLOC BUDE V DUBAJI BOJOVAT O TITUL

Příprava na dakarský debut může přinést pilotce týmu Buggyra ZM Racing Aliyyah Koloc úspěch. Závodnice bude na soutěži Dubai International Baja bojovat o titul šampionky Poháru FIA Středního východu v cross-country bajas.

projít na článek

Bolest v kříži Jak s ní bojovat a vhodná prevence

Bolest v kříži, neboli bolesti v dolní části zad, jsou obtížným a nepříjemným stavem, který postihuje mnoho lidí všech věkových The post Bolest v kříži Jak s ní bojovat a vhodná prevence appeared first on Flex Code.

projít na článek

Mistrovství ČR v K-1

V sobotu 6.10. již od 9 hod dopledne nastoupí do ringu ve sportovní hale Sparty (Podvinný Mlýn) bojovníci o titul mezinárodního Mistra ČR v pravidlech K-1. Bojovat budou junioři, ženy i muži. 

projít na článek

Zolder: Okruh ve znamení adrenalinu

Po závodě v Mostě, ve kterém prohrál v neděli truck racing s počasím, budou nejrychlejší truckeři starého kontinentu bojovat o body na belgickém okruhu v Zolderu.

projít na článek

Lukostřelci míří na Evropský pohár do Řecka

Český reprezentační tým odlétá v neděli 16. dubna bojovat o nejlepší umístění v 1. kole Evropského juniorského poháru v terčové lukostřelbě, který se koná v termínu 17. – 22. dubna 2017 v řeckém Maratonu.

projít na článek