JAK BUDOU VYPADAT AKCIOVÉ TRHY V ROCE 2023? Investiční banky čekají pád i růst!

Rok 2023 bude v investicích dost složitý. Všechny problémy, které přinesl rok 2022 se jen tak nevyřešily, ale budou se propisovat i do roku 2023 a to nejen do akciového trhu, ale celkově do společnosti. Rok 2023 bude stále ve znamení boje s inflací, proto se očekávají zásahy od centrálních bank (nejen FED), což by se však v druhé polovině mohlo zlepšit, viz predikce a očekávání od investičních bank, však se podívejte ve videu. Odebírej můj Youtube kanál! Obsah: 0:00 Jak vidí investiční banky rok 20230:19 2022 byl nejhorší investiční rok od krize v roce 20082:14 Co očekávat od roku 2023 v investicích?3:04 Jakou cenu S&P 500 lze očekávat v roce 20235:56 Pozor na predikce ceny akcií Bonusy zdarma: Mintos (P2P půjčky) 1 % k investicím Bondster (P2P/B půjčky) 1 % k investicím EstateGuru (P2P/B hypotéky) 0.5 % k investicím Interactive Brokers(Broker pro investice do akcií) Až $ 1000 v akciích IBKR zdarma Portu.cz (automatizované Investice do akcií a dluhopisů) 3 měsíce zdarma Revolut Platební karta zdarma Curve 5 Liber k registraci Další bonusy Hledáte způsob jak mě podpořit? Můžete sdílet moje videa a celkově myšlenku toho, že vše je možné Kdo jsem? https://www.pazderaboris.cz/o-mne/ Co dělám a nabízím? https://www.pazderaboris.cz/co-delam-a-nabizim/ Jaké vybavení používám? https://www.pazderaboris.cz/co-pouzivam/ Kde mě sledovat? TWITCH: https://www.twitch.com/PazderaBoris/ FACEBOOK: https://www.facebook.com/PazderaBoris/ INSTAGRAM: https://www.instagram.com/PazderaBoris/ TWITTER: https://twitter.com/PazderaBoris LINKEDIN: https://www.linkedin.com/in/PazderaBoris/ Kontakt: [email protected] The post JAK BUDOU VYPADAT AKCIOVÉ TRHY V ROCE 2023? Investiční banky čekají pád i růst! appeared first on Boris Pazdera.

projít na článek

PODÍLOVÉ INVESTIČNÍ FONDY A JEJICH ZHODNOCENÍ (Akciové, dluhopisové a smíšené fondy) ZHODNOCENÍ

Podílové fondy jsou v Česku jednou z mála investic, kterou znají skoro všichni, ale zároveň jsou často kritizované, právě pro svoje velké poplatky a mizernou návratnost. V dnešním videu se podíváme, na jaké zhodnocení se dostaly v minulých letech rozdělí

projít na článek

Faber: Neznáme rozsah šílenství centrálních bankéřů.

Zarytý skeptik Marc Faber míní, že americké akciové trhy jsou na začátku volného pádu, který svede hlavní indexy zpět na úrovně z roku 2011, kdy se hlavní index SP 500 pohyboval kolem 1100 bodů (aktuálně cca 1940).

projít na článek

Kvantitativní selhání: Více než 12 bilionů USD (a stále to nekončí) za tohle?!

Centrální banky pumpují na trh stále nové peníze, ale zatím se jim místo inflace podařilo jen nafouknout ceny akcií a dluhopisů. Hospodářský růst zůstává tlumený a navzdory stále minimálním (a někdy záporným) sazbám a záplavě likvidity se stále častěji

projít na článek

Zlato v českých korunách vzrostlo v roce 2023 o 12,5 %, což překonalo i inflaci. Kam se cena zlata posune v roce 2024? (pravidelná zpráva)

Zlato v uplynulém roce potvrdilo svou primární roli - tj. ochranu před inflací. Zlato zhodnotilo úspory svých držitelů o 12,5 % a růst jeho ceny překonal i průměrnou míru inflace v zemi v loňském roce, která je odhadována na 10,8 %.

projít na článek

Předpověď Epsonu: Jak bude vypadat práce v roce 2030?

Marcel Divín, Branch Office Manager ze společnosti Epson Europe CZ se zabývá trendy, které budou formovat pracovní prostředí v roce 2030, a zkoumá, jak se mohou společnosti připravit na budoucnost.

projít na článek