Jak Chytrouška uspořádala sportovní odpoledne

Taneční veselice na mýtince pod starou osikou, kterou Chytrouška vymyslela azorganizovala, byla pro lesní zvířátka něčím novým anebývalým. Měla veliký ohlas. Všude polese se oní mluvilo, atak nezůstalo jen přijedné zábavě. Došlo ina další azúčastňovalo se jich čím dále více avíce zájemců. ZChytroušky se postupně stávala velmi vážená osobnost. „Naše Chytrouška je nade všechny mudrce.... Celý příspěvek Jak Chytrouška uspořádala sportovní odpoledne najdete na webu Pohádkozem - Pohádky pro děti ke čtení online.

projít na článek

Jak Chytrouška se zvířátky uklízely vlese

Chytrouška se dlouho trápila tím, co se stalo malému prasátku Andulce. No ale copak za to mohla? Copak mohla tušit, že lidé jsou tak neukáznění anechávají vlese posobě takový nepořádek? Nemohla se stím smířit, atak se rozhodla dát věci do pořádku. Navštív

projít na článek

Sportovně zábavné odpoledne pro děti i rodiče

Krásně jsme si zasportovali a zasoutěžili sobotní odpoledne 2.4.2016 z klukama a Anetkou z Ambassadors.

projít na článek

Sportovní hala Újezd u Brna

Sportovní hala Újezd u Brna montáž sportovního povrchu Taraflex Evolution Článek Sportovní hala Újezd u Brna se nejdříve objevil na Sportovní, bytové a komerční podlahy.

projít na článek

Milan Kola čte z knihy Tomáše Halíka Odpoledne křesťanství

https://umctachov.cz/wp-content/uploads/2022_03_24_literarni-ctvrtek_milan-kola-cte-z-knhy-odpoledne-krestanstvi.mp3The post Milan Kola čte z knihy Tomáše Halíka Odpoledne křesťanství first appeared on Sedmdesátka Tachov.

projít na článek

Sportovní povrch v TJ Slavoj Koloděje

Dodávka a montáž sportovního povrchu Taraflex Evolution. Celková plocha instalace podlahy je 253m2. Článek Sportovní povrch v TJ Slavoj Koloděje se nejdříve objevil na Sportovní, bytové a komerční podlahy.

projít na článek