Jak efektivně řešit exekuce?

Exekuce není nic příjemného pro nikoho z nás, obzvláště, jestliže nemáme dostatek zkušeností v oblasti řešení exekucí. Správným řešením je proto spolupráce s finančními profesionály, kteří se exekucemi zabývají každý den, takové naleznete ve společnosti NEXTA Consulting, s.r.o. .

projít na článek

Exekuce vás nemusí srazit na kolena

Nenechte se srazit na kolena díky vašim dluhům. Ani exekuce není důvod pro paniku. V dnešní době má tolik lidí exekuce, že se za ní nemusíte stydět. Nejdůležitější je, řešit svou situaci co nejdříve, nejlépe ihned.

projít na článek

Efektivní zastavení exekuce

Zastavení exekuce je velmi častý požadavek našich klientů. Není to tak jednoduché, ale za určitých okolností je zastavení exekuce možné. Pokud exekuce klienta není vyšší, jak 50 % z hodnoty jeho nemovitosti dokážeme exekuci zastavit. V tomto případě je ex

projít na článek

Co dělat když nemáte na splácení exekuce?

V momentě, kdy se ocitnete v kolotoči splácení půjček, úvěrů a posléze i exekuce, není třeba věšet hlavu. Je několik způsobů, jak problém splácení řešit.

projít na článek

K čemu slouží centrální evidence exekucí?

Při vyslovení slova exekuce Vám naskakuje husí kůže. Nedá se ale nic dělat, protože exekuce Vám hrozí díky nesplácení Vašich závazků. Začněte svou situaci řešit ihned, neodkládejte to na později. S případnou exekucí není dobré si zahrávat, mohli byste při

projít na článek

Jak vznikne exekuce?

V tomto článku vám zodpovíme spoustu otázek týkajících se exekucí. Například: Jak exekuce začíná? Co předchází exekučnímu řízení? Oznamuje exekutor uvalení exekuce na vaši osobu? Rádi byste se bránili, ale nevíte jak na to?

projít na článek