Jak Lao-c odešel na poušť

Mistr Lao-c’ seděl bez jediného pohybu jako socha zkamene, pohroužen vmeditaci. Jeho žák Keng Sang-čchu spěšně vstoupil apotichu řekl: „Pane, mistr Kchung Čchiu opět přišel!“ „Že ho prosím…“„Jak se vám daří, vážený mistře?“ zvolal Konfucius asobřadnou uctivostí se ukláněl.„Jsem stále, jaký jsem,“ odvětil Lao-c’. „A vy? … Přečetl jste už všechny posvátné spisy, které tu máme?“„Ano, všechny. Ale…“ Konfucius měl rozrušený výraz, což se uněho dosud nikdy nestalo. >> The post Jak Lao-c‘ odešel na poušť first appeared on Lao Ma.

projít na článek

SMUTNÁ ZPRÁVA

S bolestí oznamujeme, že dnes, 2. 12. 2023 odešel z tohoto světa po těžké nemoci Pepa Forman. Náš kolega, přítel a facilitátor skupin KVP.

projít na článek

MIRKA (44): Před měsícem odešel za láskou svého života. Dnes se vrátil a mlčí

Mirčin muž prostě na měsíc zmizel. A podobně jako zmizel, tak se i vrátil a chce s Mirkou zůstat. Minulost však odmítá jakkoliv komentovat, rozebírat a řešit.

projít na článek

Zemřel zakládající člen IRON BUTTERFLY, zpěvák Doug Ingle

Ve věku 78 let navždy odešel hlavní skladatel a zpěvák americké rockové skupiny IRON BUTTERFLY Doug Ingle.

projít na článek

Odešel Donald Sutherland, hvězda Tuctu špinavců, Pýchy a předsudku nebo Hunger Games

Herec zemřel ve věku 88 let v Miami po dlouhé nemoci. Smrt na sociálních sítích potvrdil jeho syn Kiefer, rovněž známý herec, který se třikrát objevil po jeho boku na plátně. Mladší diváci jej budou znát především jako diktátora Snowa

projít na článek

Chystají D12 nové album?

Člen skupiny D12 Bizarre potvrdil, že skupina pracuje na nové hudbě. V nedávném interview, kde Bizarra vyslýchal Dj Smallz Eyes, prozradil několik indícií naznučujících, že D12 pracují na novém materiálu. Bizzare od skupiny odešel, v roce 2014 se ale vrát

projít na článek