Jak na konzistentní postavy v Midjourney V6

Jak na konzistentní postavy v Midjourney V6 Midjourney konečně vydala podobnou funkci s názvem Reference postavy. Představte si, že jste ilustrátor, animátor nebo prostě umělec, který chce generovat více verzí vlastního návrhu postavy z různých úhlů - tato nová funkce Midjourney je přesně to, co potřebujete. Článek Jak na konzistentní postavy v Midjourney V6 se nejdříve objevil na d3arts.cz.

projít na článek

Flexibilní konzistentní měření u dodavatele dílů Porsche

Flexibilní konzistentní měření u dodavatele dílů Porsche. Tower Malacky je slovenskou dceřinou společností americké firmy Tower. Jedná se o čelního dodavatele výlisků pro prestižní výrobce motorových vozidel v Evropě, jakými jsou například Porsche a Volks

projít na článek

Sargeant promluvil o ponaučení z nováčkovské sezóny F1

Největší lekcí pro Logana Sargeanta z Williamsu bylo, že musel během své první sezóny ve formuli 1 v roce 2023 vynaložit velkou míru úsilí, aby měl konzistentní výkony.

projít na článek

Jak na správnou regeneraci po sportovním výkonu?

Sport představuje velmi důležitou aktivitu pro udržení optimální tělesné kondice i formování postavy. Neméně důležitá je však i regenerace. Co si pod tím představit a jak správně regenerovat?

projít na článek

Naučte se oblékat správně – ciťte se vždy skvěle a sexy

Oblečení podle typu postavy. To jste už určitě mnohokrát někde slyšeli nebo četli. Ono to má ale opravdu něco do sebe. Pokud se naučíte oblékat podle toho, jakou máte postavu, bude vám to moc slušet, zvýrazníte přesně to co zvýraznit je potřeba a případné

projít na článek

Afrika bez předsudků

Zůstane převažujícím obrazem Afriky scenerie, ve které neexistuje nic než savany a postavy bez vlastního příběhu, jejichž štěstí je odstupňováno blízkostí k laskavému cizinci? Novinář Faloyin podobná schémata se sarkastickým humorem dekonstruuje.

projít na článek