Flexibilní konzistentní měření u dodavatele dílů Porsche

Flexibilní konzistentní měření u dodavatele dílů Porsche. Tower Malacky je slovenskou dceřinou společností americké firmy Tower. Jedná se o čelního dodavatele výlisků pro prestižní výrobce motorových vozidel v Evropě, jakými jsou například Porsche a Volkswagen.

projít na článek

Výklad k měření systémem Equator™

Díky unikátní konstrukci a nízkým provozním nákladům umožňuje systém Equator provádět vysokorychlostní porovnávací měření velkého počtu produkovaných dílů.

projít na článek

Tuthill Porsche před de Rallye France Alsace

Držitel několika vavřínů ze soutěží MS v rally Francois Delecour odstartuje do domácího podniku WRC, kterou bude příští týden Rallye de France Alsace, za volantem Porsche 911 RGT z dílen britských Tuthill Porsche.

projít na článek

Jak na konzistentní postavy v Midjourney V6

Jak na konzistentní postavy v Midjourney V6 Midjourney konečně vydala podobnou funkci s názvem Reference postavy. Představte si, že jste ilustrátor, animátor nebo prostě umělec, který chce generovat více verzí vlastního návrhu postavy z různých úhlů - tat

projít na článek

Motorické a automatické snímací hlavice

Motorické hlavice umožňují automatickou opakovatelnou změnu orientace sondy. Optimální poloha sondy při měření umožňuje lepší přístup k měřeným prvkům i na bočních stranách dílu, zlepšuje možnosti měřicího stroje a maximalizuje produktivitu měření.

projít na článek

Porsche při honičce shodí Smart do vody

Porsche Cayenne ujíždí policajtům a dostane se do úzké uličky na břehu kanálu. Zaparkovaný Smart dostane bodyček a hupsne do chladných vln :-)

projít na článek