Jak nosit černou barvu po 40

Jak nosit černou barvu po 40 Černá je oblíbenou barvou mnoha žen. Je to barva na den i na večer a to z dobrého důvodu. Černá barva může zeštíhlovat a hodí se ke všemu. Všimněte si slova může. Zeštíhlení v černém oblečení totiž nefunguje, když nosíte celou černou, aniž byste věnovali pozornost barvě, potisku nebo struktuře. Místo toho může vypadat starší. Faktem je, že černá barva je vždy módní, ale pro starší ženy to není vždy ta správná volba barvy. Jak stárneme, mění se odstín naší pleti spolu s barvou vlasů a texturou pokožky. To vše může ovlivnit, jaké barvy nosíme. Ale… pokud jste ta, která bude vždy ráda nosit černou, existuje způsob, jak černou barvu nosit! Proč mít černou barvu ve svém šatníku? Černá barva se hodí ke všemu a snadno se kombinuje. Může však být také nudná. Proto se musíme naučit nosit černou barvu správným způsobem. Jedna z možností, jak oživit černou barvu, je zvolit potisk. Na co si dát pozor při nošení černé barvy po 40 1/ Nenoste černou barvu v blízkosti obličeje. Přidejte světlý šátek nebo barevný náhrdelník 2/ Černý svetr je vhodný pro vrstvení. Oblečte si pod černý svetr světlou košili s límečkem nebo světlý rolák 3/ Hrajte si s materiálem Mícháním různého materiálu dosáhnete plastičnosti outfitu. 4/ Zamyslete se nad střihem černého oblečení Originální střihy, které by vypadaly příliš extravagantně u barevného oblečení naopak u černé barvy oblečení budou vypadat zajímavě. 5/ Přidejte svému černému outfitu barevné doplňky Vyberte si svoji oblíbenou barvu a touto barvou svůj černý outfit rozjasněte. 6/ Dbejte na proporce Oversized košile s úzkými kalhotami nebo vypasovaný top s širokými nohavicemi A jak jste na tom vy? Máte rády černou barvu? Dejte mi vědět do komentářů. The post Jak nosit černou barvu po 40 appeared first on Osobní módní stylista.

projít na článek

Jak nosit bílou barvu v létě? Symbol čistoty a elegance, který k létu rozhodně patří.

Léto je obdobím, kdy si můžeme dovolit experimentovat s barvami a střihy. Ale i přes rozmanitost možností je tu jedna barva, která nikdy nezklame – bílá.

projít na článek

Jak nosit květinu v klopě?

Taková květina se nazývá butoniéra, podle toho, že se prostrkává knoflíkovou dírkou v klopě saka, takzvanou „button-hole“. A my se dnes podíváme na to, proč a jak ji nosit.

projít na článek

Jak nosit svetr?

Svetry jsou významnou součástí pánského šatníku a nabízí mnoho možností, jak je kombinovat do společenských příležitostí. V tomto článku se podíváme na různé druhy svetrů pro muže, materiály ze kterých se vyrábějí a jak je správně nosit.

projít na článek

Jaké existují typy kabelek? Kdy je nosit?

Existuje mnoho druhů kabelek, představíme si nejznámější z nich. Rovněž si poradíme, k jaké příležitosti je nejvhodnější jednotlivé typy kabelek nosit.

projít na článek

Co byste měli vědět o nežehlivých košilích značky ETERNA

Dejte vale žehlení pánských košil a halenek! Německý výrobce nežehlivých košil ETERNA nabízí pánské a dámské košile s jednoduchou údržbou. Nosit, vyprat, pověsit a hned nosit. Víc není potřeba abyste vypadali skvěle v padnoucí košili po celý den.

projít na článek