Jak postupovat v případě kybernetických útoků: praktické rady pro řešení i nejčastější chyby, kterých se vyvarovat

Žijeme v době, v níž jsou kybernetické útoky nejen hrozbou, ale stávají se neodmyslitelnou součástí našeho digitálního světa. Firmy a instituce všech velikostí i segmentů jsou vystavovány neustálému riziku stálesofistikovanějších kybernetických hrozeb.

projít na článek

Průzkum stavu kybernetické bezpečnosti v ČR

Zajímá vás, jaké hrozby vaši firmu skutečně ohrožují, jaké jsou následky jednotlivých kybernetických útoků, a jak jste vůči těmto kybernetickým útokům odolní?

projít na článek

Cyber attacks increased 50 percent and organizations are in great danger

Rok 2021 byl pro kyberzločince velmi aktivní a organizace se po útocích opět staví na nohy Rok 2021 skončil velkou událostí, když zranitelnost Log4Shell vedla k milionům kybernetických ůtoků. Na svém vrcholu zaútočila na 1,8 miionu kororací a bylo vydáno

projít na článek

Chyby

The post Chyby first appeared on Nejlepší české vtipy.

projít na článek

Vlasy bez lesku

Pokud vlasy ztratily, znamená to, že vnější šupinatá vrstva je zdrsněná a světlo se od vlasů nemůže odrážet. Vlasy tedy potřebují hodně péče: každý týden výstavbovou kúru (např. z řady Advance Techniques od Avon). Praktické jako okamžité řešení: tonikum

projít na článek

Fototoxicita, fotodermatózy, konkrétní léky a slunce

Aktualizovala jsem články "fotodermatózy" a "fotosenzitivita", v sekce "vzájemné reakce léků" jsem doplnila konkrétní léky, u kterých je potřeba se vyvarovat se přímému slunečnímu záření (a soláriím).

projít na článek