Jak poznat kvalitní pánskou košili

Kvalitní pánské košile jsou ušity ze 100 % bavlny. Luxusní látky na pánské košile jsou popelín, oxford, kepr a rybí kostra - herringbone. Bílá košile je nejvíce společenská. Business košile lze nosit s proužkem. Luxusní košile mají vysouvací výztuže límečku.

projít na článek

Límeček pánské košile - jak poznat kvalitní pánskou košili

Kvalitní pánská košile se pozná podle tvaru a životnosti límečku. Vysouvací výztuže límečků pánských košilí prodlužují životnost košil. Pánská košile s výztužemi límečku vypadá stále skvěle. Límeček s kosticemi tvoří nad uzlem kravaty pevnou klenbu.

projít na článek

Jak sladit pánskou košili s kravatou?

Sladili jsme společenskou košili ne s jedinou kravatou, ale rovnou s několika kravatami. K jedné košili SmartMen tak můžete kombinovat více kravat a obohatit tak Vaše outfity a ušetřit na kravatě nebo košili.

projít na článek

Jakou pánskou kravatu zvolit?

Několik tipů, jak sladit kravatu a pánskou košili. Muži volí barvu kravatu jako třetí doplňkovou k barvě košile. K modré košili jde žlutá kravata. K proužku košile nejde károvaná kravata a naopak. Moderní slim kravaty do šířky 8 cm.

projít na článek

Proč je dobré mít pevné výztuže límečku?

Kvalitní pánskou košili můžeme rozpoznat podle typu látky a tvaru límečku již na první pohled. Nicméně zda se jedná o opravdu kvalitní košili zjistíme, až když se podíváme pod límeček. Kvalitní pánská košile má odnímatelnou výztuž na vnitřní straně límečk

projít na článek

Jaký typ košile zvolit a jak správně nakoupit

Pánskou společenskou košili noste podle prostředí a Vašeho stylu. Kvalitní košile jsou ze 100 % bavlny. Šířka pruhů košile určuje formálnost košile. Vícebarevné proužky jsou znakem neformálních košilí. Košile slim fit kopíruje tvar těla.

projít na článek