Jak sladit pánskou košili s kravatou?

Sladili jsme společenskou košili ne s jedinou kravatou, ale rovnou s několika kravatami. K jedné košili SmartMen tak můžete kombinovat více kravat a obohatit tak Vaše outfity a ušetřit na kravatě nebo košili.

projít na článek

Jakou pánskou kravatu zvolit?

Několik tipů, jak sladit kravatu a pánskou košili. Muži volí barvu kravatu jako třetí doplňkovou k barvě košile. K modré košili jde žlutá kravata. K proužku košile nejde károvaná kravata a naopak. Moderní slim kravaty do šířky 8 cm.

projít na článek

Jak sladit košili ke kravatě a obleku

Když se muž má obléknout do společnosti, na ples, do divadla, na svatbu… má situaci vždy jednodušší než žena. Nejen ženě, ale i muži se ale čas od času stane, že stojí před přeplněnou šatní skříní a zoufale se rozhlíží, co by si oblékl. Podívejme se na ně

projít na článek

Jakou kravatu? Jak kombinovat barvy a vzory

Několik tipů, jak sladit kravatu a pánskou košili. Muži volí barvu kravaty jako třetí doplňkovou barvu k barvě košile a obleku. Jaké doporučujeme vhodné barevné kombinace?

projít na článek

Bílá košile vs. Modrá košile – Proč si je kupujeme?

Podívejme se na klady a zápory dvou nejoblíbenějších a nejprodávanějších pánských košilí. Přímý souboj mezi čistě bílou společenskou košilí a modrou pánskou košilí s dlouhým rukávem. Která je praktičtější? Která se víc líbí? Jakou si kupujete raději? Bílá

projít na článek

Pánskou kravatu lze nosit i dobrovolně

Muži chápou nošení kravat jako povinnost k pánským oblekům nebo slavnostním příležitostem. Můžete si ale obléci čistě bílou pánskou košili s dlouhým rukávem ze 100 % bavlny a moderní úzkou kravatu z čistého hedvábí. Úzké kravaty působí nenuceně.

projít na článek