Jak sladit košili ke kravatě a obleku

Když se muž má obléknout do společnosti, na ples, do divadla, na svatbu… má situaci vždy jednodušší než žena. Nejen ženě, ale i muži se ale čas od času stane, že stojí před přeplněnou šatní skříní a zoufale se rozhlíží, co by si oblékl. Podívejme se na několik osvědčených tipů, jak sladit košili, kravatu a oblek.

projít na článek

Jak sladit pánskou košili s kravatou?

Sladili jsme společenskou košili ne s jedinou kravatou, ale rovnou s několika kravatami. K jedné košili SmartMen tak můžete kombinovat více kravat a obohatit tak Vaše outfity a ušetřit na kravatě nebo košili.

projít na článek

Jak se obléci na pracovní pohovor

Jaké oblečení na pracovní pohovor? Na pracovní pohovor v pánském obleku, košili a kravatě. Bílá košile a červená kravata jsou osvědčenou kombinací pro uchazeče o volná pracovní místa. Pracovní pohovor - na oblečení záleží.

projít na článek

Vesta a pánská košile - moderna nebo retro?

Vesta je elegantním doplňkem k pánské společenské košili pro společenské události typu svateb a plesů. Jednobarevnou společenskou košili obohaťte o vestu. Vestu lze nosit ke společenské košili a kravatě i bez saka jako David Beckham.

projít na článek

Jakou kravatu? Jak kombinovat barvy a vzory

Několik tipů, jak sladit kravatu a pánskou košili. Muži volí barvu kravaty jako třetí doplňkovou barvu k barvě košile a obleku. Jaké doporučujeme vhodné barevné kombinace?

projít na článek

Nová kolekce košilí

Výrobce košilí SmartMen představuje novou kolekci společenských košilí. Aktuální kolekce upřednostňuje společenské košile s dlouhým rukávem. V novinkách na SmartMen.cz naleznete bílé, modré a fialové košile do pánských obleků.

projít na článek