Jak poznat počínající Parkinsonovu chorobu: První příznaky jsou zákeřné a projevují se už po padesátce

Onemocnění Parkinsonovou chorobou způsobuje odumírání buněk ve střední části mozku. Těch buněk, které jsou zodpovědné za tvorbu dopaminu. Jak toto onemocnění poznat v počátcích?

projít na článek

Jak poznat počínající zákeřnou Alzheimerovu chorobu: Zaměřte se na těchto 10 typických projevů

Při závažném onemocnění mozku přichází příznaky většinou plíživě. Z počátku ubývají mozkové buňky úplně bez povšimnutí. Postupně ztrácí svou funkci. Dají se ale včas rozpoznat první náznaky, pokud si jich všimnete. Čemu byste měli věnovat pozornost?

projít na článek

Příznaky nedostatku hořčíku u stromů

Většina pěstitelů ovocných stromků si klade různé otázky. Mezi ně patří například i dotazy týkající se toho, kdy a jak se mají hnojit stromy a jakým způsobem se projevují příznaky nedostatku minerálních látek. V následujícím příspěvku si více rozebereme p

projít na článek

Pokud jste se narodili v tomto znamení, nejkrásnější léta vás čekají až po padesátce

Fyzické stárnutí je nepříjemný jev, se kterým se mnozí potýkají po svém. Někteří lidé ale tvrdí, že nejkrásnější léta prožívají až po padesátce. Jejich společným jmenovatelem je jedno z následujících znamení horoskopu.

projít na článek

Pokud jste se narodili v tomto znamení. Skutečné štěstí a životní úspěch vás čeká až po padesátce!

Máte pocit, že se vám v ničem nedaří a váš život tak nějak celkově nestojí za nic? Nezoufejte. Jestli jste se narodili v jednom z níže uvedených znamení horoskopu, skutečné štěstí a životní úspěch na vás čeká až po padesátce.

projít na článek

Jak poznáte nebezpečnou cukrovku 2. typu. Pozor! Většina lidí po 50 ji zaměňuje s běžnými příznaky věku

Příznaky diabetu 2. typu se mohou projevovat ještě dřív, než váš lékař při preventivní prohlídce zjistí, že máte cukrovku. Problém je v tom, že většina lidí po 50 tohle onemocnění zaměňuje s běžnými příznaky stárnutí. Podívejte se, na co byste si měli dát

projít na článek