Jak poznáte nebezpečnou cukrovku 2. typu. Pozor! Většina lidí po 50 ji zaměňuje s běžnými příznaky věku

Příznaky diabetu 2. typu se mohou projevovat ještě dřív, než váš lékař při preventivní prohlídce zjistí, že máte cukrovku. Problém je v tom, že většina lidí po 50 tohle onemocnění zaměňuje s běžnými příznaky stárnutí. Podívejte se, na co byste si měli dát pozor.

projít na článek

Dna: Proč byste si měli dávat pozor na příznaky této nemoci?

Poslední aktualizace: 6.6.2023 Nemoc zvaná dna je běžnou a komplexní formou artritidy, která může postihnout prakticky kohokoliv. Jsou pro ni charakteristické náhlé silné záchvaty bolesti, ... Číst dále Příspěvek Dna: Proč byste si měli dávat pozor na pří

projít na článek

Příznaky nedostatku hořčíku u stromů

Většina pěstitelů ovocných stromků si klade různé otázky. Mezi ně patří například i dotazy týkající se toho, kdy a jak se mají hnojit stromy a jakým způsobem se projevují příznaky nedostatku minerálních látek. V následujícím příspěvku si více rozebereme p

projít na článek

Kolik hodin bystě měli spát v 50 letech? Většina lidí to netuší a hrozně si tím ubližuje

Spánek je pro naše tělo velice důležitý. Díky spánku dobíjíme energii, regulujeme metabolické procesy našeho těla a posilujeme imunitní systém. To, co nám stačilo ve dvaceti, je v padesáti nemyslitelné. Víte, kolik hodin spánku je v tomto věku potřeba?

projít na článek

Jak poznáte nebezpečná ztučnělá játra: Objeví se jasný signál na pravé straně těla. Neignorujte ho!

S tím, jak stárneme, se často začínáme potýkat s problémy, které nás v mládí vůbec netrápily. Jedním z nich jsou ztučněná játra, která mohou způsobit značné komplikace. Tušíte, jak ztučněná játra poznáte?

projít na článek

Hádanka pro bystré: Poznáte malého blonďáčka s kytarou? Vyrostl z něj nejkrásnější český zpěvák. Už víte?

Tento sympatický a charismatický zpěvák býval kdysi roztomilým klučíkem. Na úvodní fotografii byste jen těžko poznali, že v dospělosti bude snem mnoha žen, které budou šílet, jen co se vysloví jeho jméno. Poznáte, o kterého slavného zpěváka jde?

projít na článek