Jak připravit vytýkací dopisy a výpovědi

Naučíme vás, jak z právního pohledu řešit případy porušování povinností a neuspokojivých výsledků zaměstnanců. Z praktického pohledu se zejména dozvíte to, jak připravovat tzv. vytýkací dopisy, aby byly následně použitelné pro případné propuštění zaměstnance, a za jakých podmínek lze k propuštění zaměstnance v těchto případech vůbec přistoupit. V rámci semináře probereme také příslušná soudní rozhodnutí, a to zejména z pohledu hodnocení závažnosti jednání zaměstnanců.

projít na článek

Dopisy matkám

Jak souvisí smutek francouzského filozofa a autofikce

projít na článek

Jak připravit rump steak

Připravit dokonalý rump steak nemusí být věda. V tomto článku vám ukážeme osvědčené metody, jak připravit rump steak snadno a rychle.

projít na článek

První školní povinnosti se blíží? Poradíme vám, jak se na ně připravit!

I va e ratolest se letos chyst do prvn tř dy a než k t sl vě dojde, je potřeba se pečlivě připravit. Poč tejte s t m, že bude potřeba se vyzbrojit jak učebnicemi a aktovkou, tak i dal mi koln mi potřebami. Ničeho se nebojte, určitě to zvl dnete!

projít na článek

Jak přiravit RIB-EYE steak alis vysoký roštěnec

Připravit si doma dokonalý rib-eye steak není nic složitého. V tomto jednoduchém návodu vám představíme osvědčené postupy, jak připravit vyzrálý hovězí vysoký roštěnec, abyste vždy měli nádherně šťavnaté a chutné masko.

projít na článek

Jak udělat steak z hovězí svíčkové

Připravit si doma skvělý steak z hovězí svíčkové alias tenderloin není nic složitého. V tomto jednoduchém návodu vám představíme osvědčené postupy, jak připravit vyzrálý hovězí svíčkovou, abyste vždy dosáhli chutného výsledku.

projít na článek