Jak se obléknout na festival. Inspirace a trendy pro letní sezonu

Letní festivalová sezona je za rohem a s ní přichází i výzva, jak se stylově a pohodlně obléknout na všechny akce pod širým nebem.

projít na článek

Jarní a letní trendy kabelek pro rok 2016

Přemýšlela jste už o tom, s jakou kabelkou budete v letošním jarním a letním období in? Módní trendy pro jaro a léto roku 2016 jsou veselé a kreativní. Oživte svůj outfit módní kabelkou! Představujeme Vám letošní trendy sezóny.

projít na článek

Letní pivo

Čepujeme letní pivo! Přijďte ochutnat naši ROBKU 9° polotmavé výčepní pivo, spodně kvašené, nepasterizované a nefiltrované ostatně jako všechna piva ze SLEZSKÉHOPIVOVARU, vařené jen pro Vás a na letní sezónu. " Bo fajne pivo " ... www.havirovskypivov

projít na článek

Co si obléct v horkém létě na obchodní schůzku?

Letní teploty se hlásí. Venku je už příjemné teplo a dá se koupat. Jak se ale obléknout do kanceláře, abyste se nekoupali ve vlastním potu?

projít na článek

Svatba: Jak se obléknout

Vyrážíte na svatbu kamarádce, kolegyni, nebo někomu z rodiny? Nebo jste dokonce byli natolik poctěni, že jdete za svědka? Tak to již jistě přemýšlíte, jak se obléknout, abyste zazářili. Přečtěte si rady&tipy.

projít na článek

Do Plavek! Buďte stylová, jako Francouzky

Obchody začínají pomalu zaplavovat letní kousky a to nevyhnutelně znamená jediné – ať už se chystáte k moři, nebo budete trávit letní dovolenou v našich končinách, je nejvyšší čas vybrat si plavky pro tuto sezónu.

projít na článek