Jak se řadí nabídky ve zbožových srovnávačích Heureka a Zboží.cz

Při mých pracovních aktivitách se zbožovými srovnávači často čelím dotazům, jak se produkty v Heurece či Zboží.cz řadí a co ovlivňuje jejich pozice. Ačkoliv otázka zní velmi jednoduše, odpověď na ní je dost složitá. Nejenže jsou oba srovnávače naprosto odlišné, velmi záleží, jakou situaci řešíte a kde se váš produkt nachází.

projít na článek

Nejčastější otázky k Heureka biddingu

Rád bych navázal na téma týkající zbožového srovnávače Heureka. Už v článku Jak se řadí nabídky ve zbožových srovnávačích Heureka a Zboží.cz jsem se vyjádřil k častým otázkám řazení produktů v kategoriích či na produktové kartě a ovlivňování pozic. Nyní b

projít na článek

Mýty o zbožových srovnávačích

Nejen u mých klientů panují různý mýty a nepravdy o zbožových srovnávačích, proto jsem se rozhodl dát dohromady nejčastější dotazy, které krouží kolem tohoto tématu. A jelikož jsme v Česku, řeč bude samozřejmě o Heurece a Zboží.cz.

projít na článek

Jak nejlépe nastavit Zboží.cz?

Hledáte způsob, jak inzerovat produkty na svém e-shopu? Jednou ze základních možností je reklama na tzv. zbožácích neboli zbožových srovnávačích. U nás se jedná zejména o známá jména jako Heureka a Zboží.cz, které vám mohu z vlastní zkušenosti doporučit.

projít na článek

Proč se vyplatí zařadit se do srovnávače Heureka

Heureka je nejpoužívanější srovnávač českých uživatelů. Heureka nabízí klasické srovnávání. Na rozdíl od ostatních srovnávačů si zboží na Heurece můžete i přímo zakoupit.

projít na článek

Jak jsem se stal Heureka specialistou

Heureka je jedním z nejnavštěvovanějších českých webů a právem patří mezi ty nejlepší. Je to nejenom srovnávač zboží, kde si vybraný produkt můžete porovnat z hlediska parametrů a cenové nabídky, ale je také největší nákupní portál, jež navštěvuje kolem t

projít na článek