Jak se rychleji zbavit vší

Při napadení vešmi mluvíme o parazitárním přenosném onemocnění. Postihnout může člověka bez ohledu na jeho věk či pohlaví. Typicky se vši objevují u dětí povinných základní školní docházkou, přičemž více jsou k němu náchylná děvčata. Onemocnění je při dodržení všeobecně platných zásad odvšivování obvykle nekomplikované a jeho zvládnutí je otázkou 14 dnů. Nejsou však vyloučeny některé komplikace, o kterých je pojednáno níže.

projít na článek

Dobrý vedoucí nesmí být perfekcionista: Tipy, jak se perfekcionismu zbavit

Efektivní vedení lidí není možné, pokud je týmový vedoucí perfekcionista. Proč? Protože perfekcionista netoleruje jakoukoliv chybu. Často tak podrobuje své podřízené mikro-managementu a nedává jim prostor zkoušet nové věci ani být jakkoliv kreativní. A ob

projít na článek

Lymfoven

Chcete bojovat s celulitidou, nastartovat metabolismus, zbavit se pocitu těžkých nohou?  

projít na článek

GA4 (not set) problém jeho řešení

Jak se zbavit (not set) v Session Source a Session Medium?

projít na článek

Pes si kouše nohy

Pes, který si okusuje a olizuje tlapky, se chce zbavit svědění, které je pro něj značně nepříjemné. Jedná se s největší pravděpodobností o zdravotní problém.

projít na článek

Svrab u psa

Jedná se o poškození kůže specifickým cizopasníkem. Svrab je parazitární onemocnění, které způsobuje několik druhů roztočů, některé z nich napadají právě psy. V článku se podíváme i na to, jak zbavit psa těchto roztočů.

projít na článek