JAK SI POMOCI PŘI DNĚ - NEMOCI KRÁLŮ

Onemocnění dna je typ zánětu kloubů (artritidy) postihující asi 10% populace České republiky. Postihuje nejčastěji muže nad 40 let. Jedná se o metabolickou nemoc, způsobenou nadměrnou koncentrací kyseliny močové. Aby se nemoc nezhoršovala je potřeba zavést do svého života výživová opatření.

projít na článek

Nemoci těla jsou vždy i nemocí duše...

...a nemoc je cesta zpět k sobě. Úkol praktika tradiční čínské medicíny je pomoci člověku tuto cestu zpět k sobě najít. Čínská medicína má mnoho ingrediencí, které pomáhají. Naše ruce z nich umějí namíchat speciální koktejl dle chuti každého klienta.

projít na článek

24. Náprava porušeného zdraví v souladu s podstatou života

Používání přírodních látek v prevenci a léčbě nemocí Posilující Energizátory na bázi přírodní hmoty Energetická diagnostika a terapie pomocí Nehmoty Při narušení zdravotní rovnováhy provádí medicína pro stanovení diagnózy podrobné rozbory vzorků hmoty

projít na článek

Nejsmrtelnější nemoci světa – Marburg, Ebola, FOP a další

Zdravotnictví ušlo za posledních pár desítek let pořádný kus cesty. Přesto existují nemoci, které pořádně děsí nejen lékaře. Mají na svědomí miliony životů.

projít na článek

CO JÍST, KDYŽ JSTE NASTYDLÍ?

Cítíte, že na vás něco leze? Zabojujte s nemocí pomocí dobrého jídla, které je plné ZDRAVÝCH TUKŮ, BÍLKOVIN A VITAMÍNŮ S MINERÁLY. 

projít na článek

Typické příznaky pohlavní nemoci – kdy je vhodné navštívit lékaře

Občas může mít i ta nejkrásnější noc nepříjemnou dohru. Jestliže se objeví příznaky pohlavní nemoci, měli byste okamžitě navštívit lékaře. The post Typické příznaky pohlavní nemoci – kdy je vhodné navštívit lékaře first appeared on Hračky do postele.cz.

projít na článek