Jak skladovat a co nejlépe zpracovat čerstvý rybíz

Rybíz má svěží kyselkavou chuť a nejlépe je čerstvý, přestože se dají zpracovat různými způsoby. Oproti ostatním letním plodům je často odvrhneme právě kvůli tomu, že je s nimi „babračka“. Obsahují však cenné látky a jsou všestranně použitelné, navíc jejich sezóna není dlouhá, takže určitě se je vyplatí vychutnat. Odrůdy rybízu Rybíz mají mnoho odrůd. [] The post Jak skladovat a co nejlépe zpracovat čerstvý rybíz first appeared on Maxi Home.

projít na článek

Péče o čerstvý piercing

Péče o čerstvý piercing Piercing po aplikaci - může být první týdny citlivý nebo svědit. Kůže muže být lehce načervenalá (v případě piercingu pupíku i několik měsíců). Kůže v okolí může někdy být lehce napnutá. - v případe piercigu pupíku nebo obočí

projít na článek

Rybízový koláč sdrobenkou

Po menší přestávce je tu nový recept na jednoduchou sladkou dobrotu. Červenec trávíme se synem u rodiny na Moravě a tak máme neustálý přísun domácího ovoce a zeleniny. Jedinou nevýhodou je omezené internetové připojení, ale i tak se můžete těšit na další

projít na článek

Jaké ovoce můžete pěstovat v bytě

Pojďme se podívat, které ovoce si můžete vypěstovat doma za oknem.   Angrešt Stromkový angrešt si koupíte v kterémkoli zahradnictví nebo na objednávku ze zásilkového obchodu. Vyberte ten, který dorůstá do malé výšky, cca do 1m podle vašeho okna. Zasaďt

projít na článek

Z MČR družstev vezeme stříbro, na soupeřově domácí půdě jsme vlastně tak nějak neprohráli

V sobotu 17. září vyvrcholila na stadionu pražské Dukly letošní domácí soutěž družstev. Na Mistrovství ČR jsme přijeli jako obhájci mistrovského titulu z posledních tří let a jako čerstvý, již čtyřnásobný vítěz extraligy. Naším cílem bylo samozřejmě uspět

projít na článek

Nejoblíbenější způsoby, jak zpracovat přebytek ovoce

Máte bohatou úrodu nebo jste jen nestihli zpracovat nakoupené ovoce? Nebojte se, nic se vyhazovat nemusí. Máme pro vás jednoduché tipy, jak ovoce zpracovat. 1. Mrazák jako nejjednodušší záchrana Nejrychlejší a nejšetrnější způsob konzervování ovoc

projít na článek