Jak stylově a levně obléknout personál restaurace a kavárny

Zákazník se bude do Vaší restaurace nebo kavárny rád vracet za dobrým jídlem, vynikajícím servisem a příjemným prostředím. První dojem na návštěvníka v pohostinství udělá vystupování číšníka a servírky ale i styl jejich oblečení.

projít na článek

Jak se obléknout na festival. Inspirace a trendy pro letní sezonu

Letní festivalová sezona je za rohem a s ní přichází i výzva, jak se stylově a pohodlně obléknout na všechny akce pod širým nebem.

projít na článek

Oblečení na golf

Golf - relaxace, sport, příroda a elegantní móda. Je lepší způsob jak trávit volné dny? My se zaměříme na oblečení na golf. Pojďte se stylově a vhodně obléknout pro váš příští teetime.

projít na článek

Svatba: Jak se obléknout

Vyrážíte na svatbu kamarádce, kolegyni, nebo někomu z rodiny? Nebo jste dokonce byli natolik poctěni, že jdete za svědka? Tak to již jistě přemýšlíte, jak se obléknout, abyste zazářili. Přečtěte si rady&tipy.

projít na článek

Co by určitě nemělo chybět ve vaší kavárně?

Plánujete otevřít svou vlastní cukrárnu, kavárnu nebo snack bar? Nebo už takový provoz máte ale přišel čas obnovit vybavení kavárny na modernější způsob? Pokud chcete do svého podniku přivést co nejvíc hosty, kteří se budou k vám rádi vracet a zároveň vám

projít na článek

Založení kavárny víte, na co musíte všechno myslet?

Návod k založení kavárny, aby byla úspěšná zcela neexistuje, protože můžete přistupovat k založení kavárny různými způsoby a postupy a také přidáváte k sobě přidanou hodnotu, a to vaši motivaci, chuť a ochotu věnovat se naplno svému podnikání. Otevřít jak

projít na článek