Zázvor je koření, které se získává z oddenků stejnojmenné rostliny, tedy zázvoru lékařského. Podle metody zpracování má buď bílou, nebo černou barvu. Černý zázvor je neloupaný, pouze na slunci vysušený, bez předchozího spaření. Oproti bílému má aromatičtější a palčivější chuť. Bílý zázvor se získává praním, loupáním a sušením na slunci. Používá se hlavně mletý, ale lze využít i čerstvý oddenek.
čerstvý zázvor citrón skořice med Nastrouháme kořen zázvoru asi 2-3 lžičky (podle chuti) a dáme do konvice a zalijeme vařící vodou.Necháme asi 5 min. louhovat. Potom přidáme šťávu z citrónu a osladíme medem. Příspěvek Zázvorový horký čaj pochází z Radostn
projít na článeksáček černého ceylonského čaje půl pomeranče čtvrt citrónu 2 cl cukrového sirupu nebo med čerství zázvor podle chuti led Čaj ve sklenici zalijeme horkou vodou a 4 minuty necháme vyluhovat. Pak zasypeme ledem a přidáme šťávu z pomeranče a citrónu. Navrch n
projít na článekKuře Korma s rýží Ochutnejte tu pravou Indii, kterou jsme připravili podle tradičních receptur.. Kuřecí prsní kousky v omáčce s kokosovým mlékem, smetanou a kořením Garam masala přímo z dálného východu. V každém kousku můžete cítít řadu přísad jako j
projít na článekKuře Korma s rýží Ochutnejte tu pravou Indii, kterou jsme připravili podle tradičních receptur.. Kuřecí prsní kousky v omáčce s kokosovým mlékem, smetanou a kořením Garam masala přímo z dálného východu. V každém kousku můžete cítít řadu přísad jako j
projít na článekTento afrodiziakální koktejl nemáme vyzkoušený, ale měl by fungovat jako přírodní viagra. Jednotlivé ingredience se doplňují a vzájemně napomáhají vstřebávání do organismu. Výsledný afrodisiakální účinek by se měl podobat účinku Sidenafilu obsaženém ve Vi
projít na článek