Jak začít s tvorbou webových stránek?

Vytvořit webové stránky není dnes žádný složitý úkol. Zvládne to opravdu každý. Nemusíte být programátor, abyste si mohli vytvořit vlastní blog nebo nebo složitější magazín. Dnes existuje řada nástrojů, kde pomocí drag and drop funkce vytvoříte profesionální webovou prezentaci za pár minut. Avšak řada těchto nástrojů je placená. Nejsou to sice závratné sumy, ale v každém případě je to výdaj navíc. Jak vytvořit webové stránky zdarma? Kvalitní webové stránky vytvoříte pomocí redakčního publikačního systému, tzv. CMS. Jde o open source systém, který je z principu zdarma. Pokud vám CMS nic neříká, výraz WordPress už jste určitě někdy zaslechli. Jde o nejpoužívanější redakční systém na světě. Dokonce řada světových firem využívá ke své prezentaci WordPress. Pokud chcete začít s tvorbou webu, WordPress je ideální volba. Existují i další CMS systémy, např. Joomla nebo Drupal. Avšak tyto systémy nemají tak velkou uživatelskou základnu. A právě obrovská členská základna dělá z WordPressu absolutně nejlepší systém pro weby, které chcete tvořit zdarma popřípadě za minimum peněz. Proč si vybrat WordPress? zdarma velká uživatelská základna. Každý problém už byl někdy řešen a vy jednoduše najdete nápovědu. široké portfolio pluginů velká nabídka šablon jednoduchost. WordPress se naučíte velmi rychle. Je WordPress opravdu zadarmo? Odpověď zní ano i ne. Kolem WordPressu se točí řada firem, které nabízejí placené pluginy a šablony. Často však získáte plugin se základními vlastnostmi zdarma a prémiové prvky jsou placené. Vetšinou si ale vystačíte se základní verzí. Totéž platí i u šablon. Kvalitní a originální šablony jsou placené. Ale pokud zapátrate, najdete řadu free šablon, které jsou častokrát stejně kvalitní. Kde stáhnout WordPress? Českou verzi WordPressu najdete na stránkách cs.wordpress.org Stáhnout poslední verzi instalačního souboru Anglickou verze je k dostání na oficiálních stránkách zde na  WordPress.org    Teď stačí WordPress nahrát na webhosting a můžete tvořit web podle vašich představ.

projít na článek

Provoz, údržba a rozvoj webových stránek

Proošli jsme společně fází analýzy, fází návrhu a fází vytváření (implementace, programování) webových stránek. Poté následuje výstupní kontrola a pak je na řadě spuštění naostro. Po spuštění přechází webové stránky do fáze zvané provoz, údržba a rozvoj.

projít na článek

Ahoj všichni!

Vítejte ve WordPressu. Toto je váš první příspěvek. Můžete ho upravit, nebo smazat a postupně pak začít s tvorbou vlastního webu.

projít na článek

Ahoj všichni!

Vítejte ve WordPressu. Toto je váš první příspěvek. Můžete ho upravit, nebo smazat a postupně pak začít s tvorbou vlastního webu.

projít na článek

Ahoj všichni!

Vítejte ve WordPressu. Toto je váš první testovací příspěvek. Můžete ho upravit, nebo smazat a postupně pak začít s tvorbou vlastního webu.

projít na článek

Ahoj všichni!

Vítejte ve WordPressu. Toto je váš první příspěvek. Můžete ho upravit, nebo smazat a postupně pak začít s tvorbou vlastního webu. The post Ahoj všichni! appeared first on www.uhprint.cz - reklama, tisk.

projít na článek