Jaká je souvislost mezi Alzheimerem a vysokým tlakem. Pozor. Zbystřete všichni po padesátce!

Alzheimerovou chorobou trpí přibližně 5 % populace ve věku nad 65 let. Hlavní vliv má v tomto ohledu genetika. To ale není všechno. Odborníci nyní přišli s tvrzením, že na vzniku degenerativních chorob včetně Alzheimera se může podílet i vysoký krevní tlak.

projít na článek

Pokud jste se narodili v tomto znamení, nejkrásnější léta vás čekají až po padesátce

Fyzické stárnutí je nepříjemný jev, se kterým se mnozí potýkají po svém. Někteří lidé ale tvrdí, že nejkrásnější léta prožívají až po padesátce. Jejich společným jmenovatelem je jedno z následujících znamení horoskopu.

projít na článek

Pokud jste se narodili v tomto znamení. Skutečné štěstí a životní úspěch vás čeká až po padesátce!

Máte pocit, že se vám v ničem nedaří a váš život tak nějak celkově nestojí za nic? Nezoufejte. Jestli jste se narodili v jednom z níže uvedených znamení horoskopu, skutečné štěstí a životní úspěch na vás čeká až po padesátce.

projít na článek

Jaká je norma cholesterolu mezi 40. a 50. rokem života? Tyto potraviny ho dokáží srazit bleskem

Vysoký cholesterol představuje poměrně závažný problém, kterému bychom se všichni měli snažit předcházet. Zejména mezi 40. a 50. rokem života. Věděli jste o tom, že často postačí jen změna životního stylu?

projít na článek

Pozor! Těmto účesům se po čtyřicítce vyhněte. Přidají vám 10 let, a navíc budete trapná, tvrdí odborník

Ačkoliv se všichni zaměřujeme především na módu, odborníci se shodují, že jsou to také účesy, které mohou neblaze ovlivnit náš vzhled. Pozor bychom si měli dát v případě, že nám právě bylo čtyřicet.

projít na článek

Dejte sbohem zarudlým očím, najděte příčinu

Trápí vás nepříjemně zarudlé, citlivé či dokonce bolestivé oči? Zbystřete, možná je příčina jiná, než si myslíte. Věnujte pozornost a péči o své očí, protože na zraku záleží – víme, co způsobuje zarudnutí a jaká je první pomoc. Červené oči. Nevypadají do

projít na článek