Jaký je rozdíl mezi ofsetovým tiskem a digitálním tiskem? Aneb co je pro váš tiskový projekt nejlepší volba?

V tiskařském světě existuje několik různých technik, které umožňují přenést grafiku a text na různé povrchy. Dvě nejběžnější metody jsou ofsetový tisk a digitální tisk. Obě tyto techniky mají své vlastní výhody a nevýhody, které je důležité zvážit předtím, než se rozhodnete pro jednu z nich pro svůj tiskový projekt. V tomto článku se zaměříme na rozdíly mezi ofsetovým a digitálním tiskem a pomůžeme vám vybrat tu nejlepší možnost pro vaše potřeby.

projít na článek

Vytiskněte si TAHÁK: Jak prodloužit životnost baterie?

Krátké shrnutí o nabíjení a skladování baterií elektrokol. ( - !!! - Před tiskem zavřete chatovací okno, pokud se otevře vpravo dole - !!! - )

projít na článek

2. projekt s 3D tiskem písmena

Pro žáky Základní školy speciální jsme si vytvořili 3D písmena celé abecedy. Jejich cílem je seznámení se s tvarem, procvičení jemné motoriky, možnost obtahování, vyplnění různým drobným materiálem, poznávání hmatem bez využití zraku apod.

projít na článek

Zdravotní a medicínské případové studie

Rostoucí počet progresivních chirurgů, od rekonstruktivní obličejové chirurgie po ortopedickou a traumatologickou chirurgii, se inspiroval pokrokem v aditivní výrobě k použití implantátů specifických pro pacienta (PSI) a vodítek řezu vytvořených 3D tiskem

projít na článek

Nadzvukové auto BLOODHOUND SSC využívá zkušenosti společnosti Renishaw s 3D tiskem

Renishaw, jedna z předních britských technologických firem spolupracuje na vývoji prototypu vozidla Bloodhound SSC, které se v létě 2015 pokusí překonat magickou rychlost 1 000 mil za hodinu (přibližně 1609 km/h).

projít na článek

Jaký volit disk, aneb SSD vs. HDD

Ovšem nejen ti, kteří si nechávají šít počítač, si mohou volit disk, správně řečeno Hard Disk. Například notebook může být s tím i s tím, takže pokud váháte, čtěte. Nejprve si definujme, co to přesně Hard Disk je. Hlavně ti slabší v terminologii. Takž

projít na článek