Jan Jeřábek, Jana Kozubková, Inženýr Vladimír - březnový večírek ve středu 6.3.

Březnový večírek Osamělých písničkářů bude ozdoben jednou z lauerátek proběhlého konkurzu O Ptáka Noha - Janou Kozubkovou. Večerní triptych doplní Jan Jeřábek a Inženýr Vladimír. Těšíme se na Vás ve středu 6. března v Kaštanu, jako vždy ve 20:00. Plakát pro případné využití lze stáhnout ve formátu  pdf  a  jpg .  

projít na článek

Fotografie z březnového večírku

Jan Jeřábek, Jana Kozubková a Inženýr Vladimír se sešli na prknech Kaštanu ve středu 6. března. Dynamickou fotoreportáž pořídil dvorní fotograf Martin Myslivec,  vy si ji můžete prohlédnout například zde .  Martine, děkujeme!

projít na článek

Jana Kozubková, Tamara Nathová, Jan Jeřábek - středa 25.5.

Je tady květnový večírek, ve  středu 25.5.  vám od  20:00  na Kaštanu zahraje tato osamělá partička. Těšíme se na vás!

projít na článek

Březnový večírek nastane ve středu 21.3.

​ Začátek jara oslavíme večírkem na Kaštanu! Ve středu 21.3. zde  budou slavit Martina Trchová, Jiří Konvrzek, Jiří Smrž a Jan Jeřábek. Případné rezervace vstupenek jsou možné  na stránkách klubu Kaštan , začínáme jako obvykle ve 20:00. Těšíme se na Vás!

projít na článek

Šťastné a veselé Vánoce, PF 2018 a pár fotek k tomu...

Veselý a vydařený vánoční večírek Osamělých písničkářů v Praze na Kaštanu proběhl ve středu 20.12. - s Janem Burianem dorazili také: Jiří Konvrzek, Marka Míková, Inženýr Vladimír, Jiří Smrž, Michal Bystrov, Karel Vepřek, Petr Linhart, Petr Nikl, Jan Jeřáb

projít na článek

Večer Osamělých písničkářů ve středu 30.3.

Tradičně jako každou poslední středu v měsíci - Osamělí písničkáři na  Kaštanu ! Jakub König, Terezie Palková.  Bude to nakonec večírek ve dvou - covid se nevyhýbá ani naší osamělosti a  Jana Kozubková  se tedy pro tentokrát omlouvá... Bude to skvostná

projít na článek