Večer Osamělých písničkářů ve středu 30.3.

Tradičně jako každou poslední středu v měsíci - Osamělí písničkáři na  Kaštanu ! Jakub König, Terezie Palková.  Bude to nakonec večírek ve dvou - covid se nevyhýbá ani naší osamělosti a  Jana Kozubková  se tedy pro tentokrát omlouvá... Bude to skvostná jízda, začínáme ve  20:00 , těšíme se na vás!  

projít na článek

Březnový večer Osamělých písničkářů bude ve středu osmnáctého

Další pravidelný večer Osamělých písničkářů se koná ve středu 18. března  v pražském klubu Kaštan. Kromě Vás dorazí (zleva) také J iří Smrž, Martina Trchová, Jiří Konvrzek  a  Filip Pýcha . Začátek ve 20:00,  rezervace vstupenek zde . Těšíme se!

projít na článek

Večer Osamělých písničkářů bude, i když smutnější než jindy

Večer Osamělých písničkářů ve středu 21.12. se bude konat, i když letos bude méně radostný, než by byl  jindy. Přesto se na Vás těšíme!

projít na článek

Další večer Osamělých písničkářů je za dveřmi - středa 20.3.

Další večer Osamělých písničkářů je za dveřmi, tentokráte po dlouhém čase s Lenkou Dusilovou, Dášou Voňkovou, Jiřím Smržem a Karlem Diepoldem. To vše ve středu 20. března v pražském Kaštanu na Bělohorské ulici 150. Možná se bude hodit i rezervace, kterou

projít na článek

Jiří Dědeček, Adam Rut, Jiří Konvrzek - večer Osamělých písničkářů ve středu 26.1.

Ve středu 26. ledna  se koná první večírek Osamělých písničkářů v novém roce! Tentokráte se na pódiu klubu  Kaštan  setkají  Jiří Dědeček, Jiří Konvrzek a Adam Rut.  Začínáme v  19:30  a těšíme se na vás.

projít na článek

Večer Osamělých písničkářů ve středu 23.2.

Petr Nikl, Michal Bystrov a Marka Míková se na Vás těší ve středu 23.2. v pražském  Kaštanu ! Začínáme ve 20:00.

projít na článek