Jana a David Samota jak víno Dudín

Vysočina je v poslední době velmi populárním místem pro pořádání svatby a to především i z důvodu své skvělé lokace v rámci celé ČR. Jedním z takových nádherných míst je i Samota jak víno poblíž Humpolce, kde si své ano řekla i Jana s Davidem. The post Jana a David – Samota jak víno – Dudín first appeared on Milan Liška photography.

projít na článek

Moselské víno v našich prodejnách

Moselské víno je víno z Německa, německé oblasti Mosel-Saar-Ruwer. Údolí kolem řeky Mosel je oblast světově proslulá. Řeka Mosel a její klikatá pasáž vytváří skvělé přírodní a klimatické podmínky pro růst hroznů té největší kvality. Nejslavnější odrůda,

projít na článek

Přidána nová stránka - Zajímavosti o víně.

Proč pít víno, kde víno může pomoci organizmu při prevenci i nemocech. jaké je doporučované množství vína pro denní konzumaci a spousta dalších zajímavostí o pití tohoto přírodního nápoje.

projít na článek

Patron mosteckého okruhu David Coulthard navštíví Česko

Pilot formule 1 a vicemistr světa z roku 2001 David Coulthard navštíví začátkem příštího roku Českou republiku. Nebude to zdaleka poprvé. David má například úzké vazby k mosteckému autodromu, od roku 1999 je patronem tamního velkého závodního okruhu.

projít na článek

17 tipů, jak zabalit víno jakosvatební dar

Příspěvek 17 tipů, jak zabalit víno jako svatební dar pochází z Vezmemese.cz

projít na článek

Víno pro Plzeň

Vážení a milí hosté, rádi bychom Vás pozvali na naši největší vinařskou akci roku  festival Víno pro Plzeň. Již tradičně, i letos, připadá termín konání na květen, a to na 26. května od 17:00 hodin. Těšit se můžete na vzorky z vinařství Arte Vini, Hanzel,

projít na článek