Moselské víno v našich prodejnách

Moselské víno je víno z Německa, německé oblasti Mosel-Saar-Ruwer. Údolí kolem řeky Mosel je oblast světově proslulá. Řeka Mosel a její klikatá pasáž vytváří skvělé přírodní a klimatické podmínky pro růst hroznů té největší kvality. Nejslavnější odrůda,zde velmi rozšířená je Ryzlink rýnský ( Riesling). Říká se mu právem Král bílých vín. Moselský Riesling je šťavnaté víno s příjemným zbytkovým cukrem a vyváženou kyselinkou. Pokud chcete vyzkoušet tento skvost mezi víny a ocenit jeho kvalitu, navštivte naše prodejny.

projít na článek

Velký košt vín ve Fryštáku se blíží!

Vážení přátele a milovníci vína, tradiční a již 16. ROČNÍK VELKÉHO KOŠTU VÍN se uskuteční v sobotu 14. dubna od 17 hodin v sále ZDV Fryšták. Jako každý rok pro Vás bude připraveno přes 150 vzorků vín, bohatá tombola, občerstvení a cimbálová muzika Stanisl

projít na článek

Svatý Martin už se blíží

V pátek 11.11. zveme všechny milovníky Svatomartinského vína do našich prodejen, kde budeme nabízet od našich předních vinařů Svatomartinské víno a bude také probíhat degustace. Nenechte si tuto každoroční příležitost letos ujít!

projít na článek

Prodej sudového piva v prodejnách TREFA

V prodejnách TREFA lze objednat a zakoupit sudové pivo. Více informací poskytne personál prodejny.

projít na článek

Vánoční ozdoby konečně v prodeji!

Vážení zákazníci, listopad se nám přehoupnul do prosince a my Vás tak zveme do našich prodejen na naše výborné vánoční ozdoby. Ať už je budete chtít využít na Mikuláše, nebo na Vánoce, jistě uděláte radost. Naše vánoční ozdoby jsou plněné davelským

projít na článek

Potravinová sbírka v prodejnách TREFA

Děkujeme všem zákazníkům, kteří se zapojili do Potravinové sbírky v prodejnách TREFA. Velice si vážíme, že jste se zapojili a patří Vám jedno velké DÍKY!

projít na článek