Jarní pečené kuře z jednoho pekáče

Pokud nevíte, co si připravit slavnostnějšího na Velikonoce, zvolte jarní pečené kuře, které se připravuje i s přílohou v jednom pekáči. Nestrávíte tak celý den u plotny, a budete potřebovat minimum nádobí.

projít na článek

Jak na dokonale pečené kaštany za pouhých 20 minut

Jsou podzimní pochoutkou jak vařené, tak i pečené. Často nás však od jejich konzumace odrazuje problematické čištění. Zde máme osvědčený postup na jejich přípravu.

projít na článek

Vepřová pečeně natymiánu se šťouchanými brambory

Upéct vepřovou pečeni jsem zamýšlela už delší dobu. Nejprve jsem se na to však musela připravit. Zaprvé najít, kde vůbec koupit maso. U nás ve městě je řada řeznictví, které však vybrat a hlavně, kde sehnat dostatečně kvalitní maso, byla otázka. Nakonec j

projít na článek

Nejpopulárnější kuřecí jídla světa

Kuře se považuje za velmi zdravé maso, i když jde samozřejmě připravit takovým způsobem, že příliš zdravé nebude. Ale v tomto článku nám nepůjde o kalorickou hodnotu, ale především o chuť, která by měla být na prvním místě při hodnocení kuřecích jídel.  

projít na článek

Jarní akce s dárkem

Zimu máme za sebou a všichni se těšíme na slunné jarní dny. Večerního světla ale stále není dost, proto určitě uvítáte náš jarní dárek k nákupu v našem eshopu. Pokud u nás nakoupíte od 1. 3. do odvolání svítidla nebo bytové doplňky minimálně za 6000 Kč, p

projít na článek

JARNÍ PRÁZDNINY

Připomínáme všem našim malým a hlavně velkým kamarádům, že 14.2. 18.2.2022 jsou i v MC Lidičky JARNÍ PRÁZDNINY. V provozu je pouze Miniškolka Lidičkové. The post JARNÍ PRÁZDNINY first appeared on Mateřské centrum Lidičky.

projít na článek