Jarní speciál: BOTY

Zatím si stále užíváme tak trochu aprílové počasí – chvilku prší, chvilku svítí slunce. Jak se na takové počasí správné obout? Vybíráme nejlepší boty na jaro!

projít na článek

JARNÍ FOCENÍ V PARKU

Jarní focení v parku Krásné jarní (i když trošku deštivé) dny Příští pátek 21.4. jsem si pro Vás připravila JARNÍ FOCENÍ v OLOMOUCKÉM PARKU, má být sluníčko a teplo Těším se na vás Celý článek JARNÍ FOCENÍ V PARKU si můžete přečíst na BABYATELIER.

projít na článek

Obujte si funkční a pohodlné Crocs boty

Sháníte boty, které jsou měkké, vzdušné, pohodlné a snadno omyvatelné? Vsaďte na Crocs boty! Jsou ideální do práce, na zahradu, k vodě a v případě jiných Crocs modelů i na běžné nošení. Tyto boty vás zkrátka budou bavit!

projít na článek

Jarní speciál: DĚTSKÉ OBLEČENÍ

Občas to vypadá, že začalo léto, a jindy, že už je tady dokonce podzim. Zkrátka aprílové počasí, jak má být. Ale jak do takového teplotního zmatku obléknout naše děti? Buďte připraveni na vše, poradíme vám!

projít na článek

Boty, botky, botičky

Botky, boty, botičky, tak nějak potřebujem skoro život celičký. Však pozor co na nožky své si dáme, důležité je, zda své tlapky důvěrně už známe. Poznat své nohy není věda, ale poznat ty správné boty v obchodě, och běda, běda. Tak přeji dětem i nám všem,

projít na článek

Jarní speciál: Trička

Jaro přichází – ale jak se na něj obléknout? Po dlouhé zimě by to rozhodně chtělo trochu si obnovit šatník a oživit ho svěžími jarními barvami. Že nevíte, kde takové oblečení najít? To vám v našem novém seriálu povíme! Začínáme u triček, tílek a blůzek.

projít na článek