JARNÍ FOCENÍ V PARKU

Jarní focení v parku Krásné jarní (i když trošku deštivé) dny Příští pátek 21.4. jsem si pro Vás připravila JARNÍ FOCENÍ v OLOMOUCKÉM PARKU, má být sluníčko a teplo Těším se na vás Celý článek JARNÍ FOCENÍ V PARKU si můžete přečíst na BABYATELIER.

projít na článek

Focení v přírodě

Milé maminky a tatínkové, příroda ožívá, všude bude zanedlouho spousta barev a vůní, tak přivítejte jaro stylově focení v exteriéru :-) Celý článek Focení v přírodě si můžete přečíst na BABYATELIER.

projít na článek

Ještě jsou volné termínky na vánoční focení

I v OLOMOUCI i v BRNĚ mám ještě volné termínky na vánoční focení s dodáním fotek do Vánoc :-) Celý článek Ještě jsou volné termínky na vánoční focení si můžete přečíst na BABYATELIER.

projít na článek

5 tipů na levnou jarní dovolenou s dětmi

Plánujete jarní dovolenou s dětmi, ale hledáte způsoby, jak ušetřit peníze? Našich 5 tipů na levnou jarní dovolenou s Tipli vám přináší osvědčené strategie a triky, jak si užít bezstarostnou rodinnou dovolenou za dostupnou cenu. Objevte, jak si užít nezap

projít na článek

Rozšíření vozového parku

Rozšiřujeme naše aktivity o zemní práce , a proto jsme pořídili Kontejnerový nákladní automobil MAN, Bagr TAKEUSHI a buldozer KOMATSU D-31. Rozšíření vozového parku viz. Isotep s.r.o. v Bytové domy.

projít na článek

Vánoce 2020 fotím do 20.12. s dodáním fotek do Vánoc :)

Tento rok byla náročnější situace i pro fotografování a proto jsem tu pro Vás v ateliéru v Olomouci skoro až to Vánoc :) Máte na výběr: Vyfocení do 16.12. fotografie budete mít vyvolané do 22.12. Vyfocení do 20.12. fotografie budete mít ELEKTRONICKY do

projít na článek