Rozšíření vozového parku

Rozšiřujeme naše aktivity o zemní práce , a proto jsme pořídili Kontejnerový nákladní automobil MAN, Bagr TAKEUSHI a buldozer KOMATSU D-31. Rozšíření vozového parku viz. Isotep s.r.o. v Bytové domy.

projít na článek

Modernizace Vozového parku

Stále modernizujeme vozový park. Společnost Jaromír Dvořák má k dispozici rozsáhlý vozový park čítající jak zájezdové autobusy s kapacitou 52 až 64 cestujících, tak menší vozidla – mikrobusy pro 9 až 25 osob. The post Modernizace Vozového parku appeared f

projít na článek

Sportovní vozy opět v plné síle

Vážení zákazníci, rádi bychom vás informovali, že do našeho vozového parku se po zimní přestávce vrátil automobil LAMBORGHINI GALLARDO SPYDER. Kompletní nabídku našich vozů k neomezenému pronájmu naleznete zde.

projít na článek

Nové Audi A6 ke krátkodobému pronájmu

Vážení Obchodní přátelé, do našeho vozového parku byla na vaše četná přání zařazena další dvě vozidla Audi A6 Limusine, u kterých můžete nově využít také možnost krátkodobých pronájmů v délce 60 minut.

projít na článek

Posílení našeho vozového parku o prázdninách

Vzhledem ke zvýšenému zájmu o naše automobily i služby a to nepochybně nejen z důvodu dovolených a léta v plném proudu, byl náš vozový park posílen o další zajímavé luxusní a sportovní automobily k vašemu neomezenému pronájmu i možnému zapůjčení v rámci c

projít na článek

JARNÍ FOCENÍ V PARKU

Jarní focení v parku Krásné jarní (i když trošku deštivé) dny Příští pátek 21.4. jsem si pro Vás připravila JARNÍ FOCENÍ v OLOMOUCKÉM PARKU, má být sluníčko a teplo Těším se na vás Celý článek JARNÍ FOCENÍ V PARKU si můžete přečíst na BABYATELIER.

projít na článek