Ještě jsou volné termínky na vánoční focení

I v OLOMOUCI i v BRNĚ mám ještě volné termínky na vánoční focení s dodáním fotek do Vánoc :-) Celý článek Ještě jsou volné termínky na vánoční focení si můžete přečíst na BABYATELIER.

projít na článek

Vánoční fotografování v rodinném centru HEŘMÁNEK v Olomouci

Tento rok jsem se domluvila s rodinným centrem Heřmánek v Holici na vánoční fotografování a to v pátek 26.11. Focení bude probíhat celý den, objednávky na telefonu 777 007 279 :) http://rc-hermanek.cz Celý článek Vánoční fotografování v rodinném centru H

projít na článek

JARNÍ FOCENÍ V PARKU

Jarní focení v parku Krásné jarní (i když trošku deštivé) dny Příští pátek 21.4. jsem si pro Vás připravila JARNÍ FOCENÍ v OLOMOUCKÉM PARKU, má být sluníčko a teplo Těším se na vás Celý článek JARNÍ FOCENÍ V PARKU si můžete přečíst na BABYATELIER.

projít na článek

Focení v přírodě

Milé maminky a tatínkové, příroda ožívá, všude bude zanedlouho spousta barev a vůní, tak přivítejte jaro stylově focení v exteriéru :-) Celý článek Focení v přírodě si můžete přečíst na BABYATELIER.

projít na článek

Vánoční focení na sněhu? Na bahně? S námi na vodě.

Vánoční focení je u nás celoroční téma :). Když končí letní prázdniny a v médiích se začínají objevovat náznaky vánočních kampaní,častokrát pod taktovkou fousatého pána „odjinud“, kroutíme nevěřícně hlavou. Už je to zase tady.Pro nás signál, že musíme

projít na článek

Vánoční hra 2015

Milí rodiče a přátelé Violky, přijměte prosím pozvání na Vánoční hru, kterou zahrají děti v pátek 18. prosince v 16 hod. v prostorech Základní školy Waldorfské. Těšíme se The post Vánoční hra 2015 appeared first on Violka.

projít na článek