Vánoční fotografování v rodinném centru HEŘMÁNEK v Olomouci

Tento rok jsem se domluvila s rodinným centrem Heřmánek v Holici na vánoční fotografování a to v pátek 26.11. Focení bude probíhat celý den, objednávky na telefonu 777 007 279 :) http://rc-hermanek.cz Celý článek Vánoční fotografování v rodinném centru HEŘMÁNEK v Olomouci si můžete přečíst na BABYATELIER.

projít na článek

Heřmánek květ 50g Bylinář

Heřmánek květ Flos chamomillae vulgaris Balení: 50 g Výrobce: Mediate s.r.o.

projít na článek

Vánoce 2021

Nečekejte na poslední chvíli a objednejte se na vánoční fotografování ještě dnes Tento rok bych ráda nafotila vánoční fotky dříve, loni se nám to kvůli kovidové situaci téměř nepovedlo Budu se na Vás těšit :) Míša Celý článek Vánoce 2021 si můžete přečís

projít na článek

Ještě jsou volné termínky na vánoční focení

I v OLOMOUCI i v BRNĚ mám ještě volné termínky na vánoční focení s dodáním fotek do Vánoc :-) Celý článek Ještě jsou volné termínky na vánoční focení si můžete přečíst na BABYATELIER.

projít na článek

Letní fotografování mimo ateliér

Pokud nejste příznivci ateliérového fotografování, právě teď je ideální doba na venkovní fotky, třeba takové, jako Filipek :-) Těším se na Vás, Míša Celý článek Letní fotografování mimo ateliér si můžete přečíst na BABYATELIER.

projít na článek

Bylinář Heřmánkový čaj 40 x 1,6 g

Heřmánkový čaj Heřmánek napomáhá dobré funkci trávicího traktu, podporuje zažívání. Lze ho použít i zevně ke koupelím a obkladům. Pomáhá zklidňovat dýchací trakt, při suchém kašli, navozuje optimální relaxaci a zdravý spánek. Složení: heřmánek

projít na článek