Focení v přírodě

Milé maminky a tatínkové, příroda ožívá, všude bude zanedlouho spousta barev a vůní, tak přivítejte jaro stylově focení v exteriéru :-) Celý článek Focení v přírodě si můžete přečíst na BABYATELIER.

projít na článek

JARNÍ FOCENÍ V PARKU

Jarní focení v parku Krásné jarní (i když trošku deštivé) dny Příští pátek 21.4. jsem si pro Vás připravila JARNÍ FOCENÍ v OLOMOUCKÉM PARKU, má být sluníčko a teplo Těším se na vás Celý článek JARNÍ FOCENÍ V PARKU si můžete přečíst na BABYATELIER.

projít na článek

Ještě jsou volné termínky na vánoční focení

I v OLOMOUCI i v BRNĚ mám ještě volné termínky na vánoční focení s dodáním fotek do Vánoc :-) Celý článek Ještě jsou volné termínky na vánoční focení si můžete přečíst na BABYATELIER.

projít na článek

(nejen) Těhotenské fotografie v přírodě

Začíná nádherná polovina roku, tak toho pojďme využít a fotografovat nejen v ateliéru, ale i v přírodě. Nabízí nám tááááákové možnosti :-) Celý článek (nejen) Těhotenské fotografie v přírodě si můžete přečíst na BABYATELIER.

projít na článek

Poukaz na rodinné focení

Proč poukaz na rodinné focení? Stále váháte co darovat svým nejbližším? Profesionální rodinné focení a výsledné fotografie jsou tou nejkrásnější památkou na rodičovství a dětství.  Ale ne vždy můžete dopředu plánovat přesný termín fotografování. Rodinné f

projít na článek

Výhodná nabídka Barvy podzimu

Barvy podzimu na Valašsku Období pro rodinné focení v přírodě se dají v rozdělit na méně vhodná, vhodná, květen a podzim. Proč tomu tak je? Je přece už skoro zima, plískanice každý druhý den, ráno chladno. To máte zajisté pravdu, ale když přijde v říjnu t

projít na článek