Jaro je tu a predátoři útočí

Chovatelka Lenka Novotná CHS z Draka nám poslala své zkušenosti s těma potvůrkama, co holt k jaru patří, i když bychom se bez nich docela klidně obešli. Tak se pobavte a Lence děkujeme.

projít na článek

Odborník radí: co dělat, když na vašeho mazlíka útočí cizí pes

Češi jsou známí jako národ pejskařů. Ne všichni čtyřnozí mazlíci jsou si však vzájemně sympatičtí. Co tedy dělat, pokud narazíte na agresivního psa, nebo jak útoku ideálně předejít? A jak se bránit? Odborník společnosti PetCenter Tomáš Vykydal upozorňuje,

projít na článek

Jaro v karanténě

Jaro nečeká, co nás zbrzdilo, co naopak se povedlo? A kdo nakonec při psaní navštívil provozovnu, kde píši tyto články? Na konci článku se dozvíte:-)

projít na článek

Nová kolekce na jaro a léto 2023

V našem mountain shopu Enzian už můžete objevit nové kousky na jaro a léto pro rok 2023 značek Dynafit a Salewa. Článek Nová kolekce na jaro a léto 2023 se nejdříve objevil na ENZIAN.

projít na článek

Les psích duší - dali jste domov, jiní brali život

Necháme zabíjet lišky, aby se přemnožili hraboši, byl použit jed, zemřeli další predátoři, vsákl se do půdy a dál to znáte. Nebo s tím začneme něco dělat? Žilo, bylo několik lišek.......

projít na článek

Jaro - reklamace i zázraky

Jaro pokračuje a rozklikněte a čtěte. Snad na vás dýchne to krásno, které díky hodným lidem se rodí pomalu, ale jistě. Tento kus přírody tu je jen proto, že jsou tací, co jim není lhostejný tento úžasný svět. Les psích duší děkuje.

projít na článek