Jaro klepe na dveře :)

Jaro se blíží mílovými kroky a ráda bych Vás a Vaši rodinu pozvala na venkovní rodinné focení :) Zavolejte  a vymyslíme ideální místo pro Vaše fotografie Celý článek Jaro klepe na dveře :) si můžete přečíst na BABYATELIER.

projít na článek

V neděli je Den otců - víme, čím tátu potěšíte

U nás zatím jen zřídka slavený svátek Den otců 2018 pomalu klepe na dveře – letos připadá oslava našich tatínků na 17. červen. Čím udělat svému tátovi radost?

projít na článek

Léto se blíží! Co nabízí kolekce BonPrix plavek?

Léto pomalu klepe na dveře - jste na něj připravena? Prolezli jsme novou kolekci BonPrix plavek a podívali se, jaké krásné kousky zde najdete. Jak na jejich nákupu ještě více ušetřit a jak si vybrat ty pravé?

projít na článek

Mikuláš klepe na dveře. Odkud se vzal tento svátek?

Pátého prosince je krásná tradice. Děti jsou v ten den neobvykle hodné. Čekají až přijde Mikuláš napůl s obavami, napůl s těšením na balíček plný sladkostí. Víte ale kde se Sv. Mikuláš vlastně vzal a proč rozdává dětem dárky?

projít na článek

JARO JE TADY!!!

Přichází fotograficky velmi atraktivní část roku, JARO :-) Květy, tam se podíváte, probuzená přiroda, sluníčko. V Olomouci i v Brně mám pro Vás spoustu tipů na nádherná zákoutí, která můžeme během focení navšívit :-) Celý článek JARO JE TADY!!! si můžete

projít na článek

Ukončení sezóny Lamborghini, Ferrari a Porsche Boxster

Vážení Zákazníci, zima neúprosně klepe na dveře a tudíž jsme nuceni vám oznámit, že jako již každoročně touto dobou, aktuálně končí svou "PŮJČOVNÍ SEZÓNU" Lamborghini Galardo, Ferarri California a Porsche Boxster. Věříme, že se vám podaří v našem vozovém

projít na článek