Mikuláš klepe na dveře. Odkud se vzal tento svátek?

Pátého prosince je krásná tradice. Děti jsou v ten den neobvykle hodné. Čekají až přijde Mikuláš napůl s obavami, napůl s těšením na balíček plný sladkostí. Víte ale kde se Sv. Mikuláš vlastně vzal a proč rozdává dětem dárky?

projít na článek

Jaro klepe na dveře :)

Jaro se blíží mílovými kroky a ráda bych Vás a Vaši rodinu pozvala na venkovní rodinné focení :) Zavolejte  a vymyslíme ideální místo pro Vaše fotografie Celý článek Jaro klepe na dveře :) si můžete přečíst na BABYATELIER.

projít na článek

V neděli je Den otců - víme, čím tátu potěšíte

U nás zatím jen zřídka slavený svátek Den otců 2018 pomalu klepe na dveře – letos připadá oslava našich tatínků na 17. červen. Čím udělat svému tátovi radost?

projít na článek

Léto se blíží! Co nabízí kolekce BonPrix plavek?

Léto pomalu klepe na dveře - jste na něj připravena? Prolezli jsme novou kolekci BonPrix plavek a podívali se, jaké krásné kousky zde najdete. Jak na jejich nákupu ještě více ušetřit a jak si vybrat ty pravé?

projít na článek

Ukončení sezóny Lamborghini, Ferrari a Porsche Boxster

Vážení Zákazníci, zima neúprosně klepe na dveře a tudíž jsme nuceni vám oznámit, že jako již každoročně touto dobou, aktuálně končí svou "PŮJČOVNÍ SEZÓNU" Lamborghini Galardo, Ferarri California a Porsche Boxster. Věříme, že se vám podaří v našem vozovém

projít na článek

Bezfalcové dveře bez příplatku

Bezfalcové dveře bez příplatku Až do konce roku 2020 vám nabízíme moderní bezfalcové dveře se skrytými panty za cenu dveří se standartním kováním.

projít na článek