Jednoduché návyky, díky kterým budete moudřejší 

Není tajemstvím, že každý úspěšný podnikatel by měl být i moudrý. Nebo minimálně by se měl poučit ze svých chyb, pakliže je udělá, a to se vší pravděpodobností udělá. Pokud vám však dělá problém vypěstovat si konkrétní návyky, díky kterým moudřejší skutečně budete, pojďme si je shrnout a říct si, co tedy pro moudřejší život a lepší kroky vlastně učinit. Zkoušejte nové věci Už jste někdy slyšeli o člověku, který by byl moudřejší, pakliže by dělal jenom to, co doopravdy zná? A co dělá prakticky pořád? Pokud chcete být moudřejší, neměli byste se obávat zkoušet nové věci. Nejeden úspěšný člověk se ke svému bohatství a velké společnosti dostal tím, že jenom zkoušel. Současné telefony s logem nakousnutého jablka bychom neměli k dispozici, pakliže by se nové věci nezkusili. A pokud vás zkoušení nějaké nové věci nedostane ke kýženému cíli, dostane vás k němu zkušenost, kterou si z dané vyzkoušené věci odnesete. Samotné překračování komfortní zóny a zkoušení něčeho nového – přesně o to tu jde. Dívejte se na svět z jiné perspektivy Přijde vám, že situace, ve které se zrovna nacházíte jen bezvýchodná? Přijde vám, že nic nedává smysl? Měli byste se na svět podívat z trochu jiné perspektivy nebo ideálně s nějakým odstupem. Začněte se upřímně zajímat o názory jiných a podívejte se na danou věc tak, jak by vás to pravděpodobně do té doby ani nenapadlo. Jestliže nemáte ve svém okolí nikoho, kdo by se na věc z jiné perspektivy podíval, můžete si něco o různých tématech přečíst a zjistit tak, jak na danou věc pohlíželi ti, kteří ji zkoumali nebo byli jí jinými způsoby svědky. Vzdělávejte se, a to prakticky neustále S posledním zmíněným souvisí také další návyk, a to konkrétně ten, abyste se neustále vzdělávali. Žádný učený z nebe nespadl a žádný člověk nebude na světě tak chytrý, aby mohl říct, že zná skutečně všechno. Navíc dnešní oba internetu vzdělávání nahrává do karet. Máte prakticky neustále po ruce různé informace a internetové stránky, využijte informace usídlené na nich ve svůj prospěch. The post Jednoduché návyky, díky kterým budete moudřejší  appeared first on logist.cz.

projít na článek

Chcete si vybudovat zdravé návyky? Poradíme vám, jak na to

Zlozvyky se zdánlivě budují snadno a tak nějak samy od sebe a většinou je poměrně složité se jich zbavit. Se zdravými návyky to ale bohužel bývá přesně obráceně. Přesto je nutné si pozitivní návyky v osobním životě i v práci budovat. Jak ale na to? Poradí

projít na článek

Návyky

The post Návyky first appeared on Nejlepší české vtipy.

projít na článek

Zvláštní návyky

The post Zvláštní návyky first appeared on Nejlepší české vtipy.

projít na článek

Svrab u lidí

Svrab je nepříjemné onemocnění, za které se řada lidí stydí, protože se obává, že si jejich okolí bude myslet, že mají špatné hygienické návyky. Svrab ale s hygienickými návyky nesouvisí, nakazit se může kdokoliv bez ohledu, jak často se myje.

projít na článek

Velikonoce v kuchyni

Krátký souhrn velikonočních tradic, které jsou součástí našich jarních svátků. Tipy na barvení vajíček. Recept na sladké jidáše a také informace o novinkách v našem sortimentu, díky kterým budete mít tu správnou velikonoční atmosféru. 

projít na článek