Ovce byly odpradávna chovány v horských a podhorských oblastech Jeseníků. Jehněčí maso se zpracovávalo většinou za čerstva, nejběžnější úpravou bylo pečení s přidáním sezónní zeleniny a bylinek. Tato delikatesa získává jemné aroma díky nakládání do zeleniny a koření. Složení: Jehněčí maso pečené - hřbet, kýta, plec (89% před tepelnou úpravou), cibule, mrkev, celer, jedlá sůl a koření. Hmotnost obsahu: 210g Masný výrobek, konzerva Alergeny: celer
Několik podstatných věcí o téhle krátké, ale o to intenzivnější cestě. Takže: 1) Jestli jsem někdy snil o tom pohádkovém Orientu a furt si nebyl jistý, že jsem ho našel, tak teď už jo 2) Uzbekové jsou fajn lidi a je hrozně fajn domluvit se aspoň rusky, re
projít na článek