Jestli máte doma manžela narozeného v tomto znamení, litujeme vás. Je to pohroma a vy jste svatá žena!

Vypadal jako dokonalý partner, takže jste předpokládala, že bude i stejně dokonalý manžel. Leč ouha. Ukázalo se, že by mohl směle soutěžit o titul nejhorší manžel. Podívejte se, která znamení horoskopu mají k takovému označení našlápnuto.

projít na článek

Jestli máte muže narozeného v tomto znamení, jste svatá žena. Bývají tak hloupí, že to není k životu

Jaký by měl být Pan Božský? Všechny chceme, aby dobře vypadal, měl srovnané sociální priority a rozum. Jste na tom stejně? V tom případě si dejte pozor na muže, kteří se narodili v následujících znameních. Patří totiž k největším hlupákům horoskopu.

projít na článek

Pokud jste se narodila v tomto znamení, máte hroznou smůlu. Stíhá vás samá pohroma a ničí vám celý život

Zatímco my ostatní míváme špatné dny jen občas, tyhle ženy stíhá jedna pohroma za druhou tak nějak celoživotně. A ještě ke všemu za to nemůžou. Tenhle nešťastný dar jim přisoudilo znamení zvěrokruhu, ve kterém se narodily.

projít na článek

Jestli jste se narodili v tomto znamení, máte velké štěstí. Jste výjimeční a vaše charisma má silu ohně

Otáčejí se za vámi lidé, když vejdete do místnosti? Pokud ano, nejspíš vám už někdo řekl, že máte charisma. A teď pozor. Jestli jste se narodili v jednom z následujících tří znamení zvěrokruhu, máte velké štěstí, protože vás jím hvězdy obdarovaly skutečně

projít na článek

Jestli jste se narodili v tomto znamení, gratulujeme. Jste prudce inteligentní nadprůměrní lidé

Být chytrý je fajn. Být nadprůměrně inteligentní, to už chce dar od pánaboha, jak říkávaly naše prababičky. Jestli patříte do druhé skupiny, může napovědět i znamení zvěrokruhu, ve kterém jste se narodili. Podívejte se.

projít na článek

Pokud jste se narodila v tomto znamení, máte smůlu. Nevěrní muži jsou vaším celoživotním problémem

Kdo zažil nevěru na vlastní kůži ví, že to není nic pěkného. Stala se vám taková věc ve vztahu? A třeba i vícekrát? Tak jestli jste se narodila v tomto znamení, máte na chlapy zkrátka smůlu. Nevěrní muži budou vaším celoživotním problémem.

projít na článek