Pokud jste se narodila v tomto znamení, máte hroznou smůlu. Stíhá vás samá pohroma a ničí vám celý život

Zatímco my ostatní míváme špatné dny jen občas, tyhle ženy stíhá jedna pohroma za druhou tak nějak celoživotně. A ještě ke všemu za to nemůžou. Tenhle nešťastný dar jim přisoudilo znamení zvěrokruhu, ve kterém se narodily.

projít na článek

Pokud jste se narodila v tomto znamení, máte smůlu. Nevěrní muži jsou vaším celoživotním problémem

Kdo zažil nevěru na vlastní kůži ví, že to není nic pěkného. Stala se vám taková věc ve vztahu? A třeba i vícekrát? Tak jestli jste se narodila v tomto znamení, máte na chlapy zkrátka smůlu. Nevěrní muži budou vaším celoživotním problémem.

projít na článek

Pokud jste se narodila v tomto znamení, máte obrovské štěstí. Čeká vás šťastný a dlouhý život

Všichni si přejeme prožít dlouhý a šťastný život. Jenže, co si budeme povídat, nezáleží jenom na nás. Proto tohle přání souvisí i s otázkou přístupu. Takže pokud jste se narodila v tomto znamení, máte obrovské štěstí a ve stáří budete mít na co vzpomínat.

projít na článek

Pokud jste se narodili v tomto znamení, máte smůlu. Lepí se na vás samí nemožní partneři

Někdy se nedaří najít si správného partnera pro život, ať děláte, co děláte. Máte podobnou zkušenost? Možná za to tak úplně nemůžete. Zejména, pokud jste se narodili v jednom z níže uvedených znamení, lepí se na vás samé neschopné existence.

projít na článek

Jestli máte doma manžela narozeného v tomto znamení, litujeme vás. Je to pohroma a vy jste svatá žena!

Vypadal jako dokonalý partner, takže jste předpokládala, že bude i stejně dokonalý manžel. Leč ouha. Ukázalo se, že by mohl směle soutěžit o titul nejhorší manžel. Podívejte se, která znamení horoskopu mají k takovému označení našlápnuto.

projít na článek

Jestli jste se narodila v tomto znamení, jste výjimečná osobnost. Průměrné závistivce neberte na vědomí

Každý člověk je svým způsobem výjimečný. Obvykle nějakou vlastností. Jestli jste se ale narodila v jednom z následujících znamení, jste výjimečná jako osobnost. Užijte si dar, který vám seslaly hvězdy a závistivce neberte na vědomí.

projít na článek