Junioři zajistili Česku vítězství na Golemově ruce v Brně

Česká republika vyhrála v sobotu 14. ročník mezinárodní soutěže v armwrestlingu (páce) Golemova ruka v Brně zásluhou juniorů. Získali 4 zlaté medaile z celkových 7 pro domácí. Z 8 zúčastněných zemí vytvořili konkurenci především týmy ze Slovenska, Maďarska a Polska.

projít na článek

MČR v Taekwon-Do ITF v Brně

Šampionát, který v letošním roce hostí velká sportovní hala v Campusu Masarykovy univerzity v Brně-Bohunicích na ulici Kamenice se zúčastní 405 závodníků z 25 škol Českého svazu Taekwon-Do ITF, a to v kategoriích žáci, junioři, senioři i veteráni.

projít na článek

Vítězství vBrně

Velkého vítězství se dočkal smíšený curlingový tým Katko ( ve složení Radek Baudyš - skip, Bětka Baudyšová, Pavel Baudyš, Klára Baudyšová ) na brněnském turnaji Open Plus 2022, když vyhrál čtyři z pěti zápasů a obsadil první příčku. A to přes velmi silnou

projít na článek

SCC v Brně zavzpomínal na staré časy Wolfgang Payr

V Brně se konal další letošní závod sezóny Sports Car Challenge a z vítězství se radoval Peter Kormann a Wolfi Payr na prototypech PRC. Při Masaryk Racing Days startovali společně s MMČR a P9 Challenge.

projít na článek

Patric Schober šampionem ESET Cup 2021 ve třídě Formule 4

Vítezství v sobotních závodech na Masarykových dnech na automotodromu v Brně, stačilo Patrickovi Schoberovi na vítězství v ESET Cupu 2021 v třídě Formule 4.

projít na článek

Série 24H korunovala Evropské šampiony

Závodem 24H Barcelona skončila letošní série vytrvalostních závodů Evropského šampionátu. Týmy, jezdci i fandové tak mohli pogratupovat nově korunovaným vítězům a letošním Evropským šampionům ve vytrvalostních závodech automobilů. Zasloužené vítězství si

projít na článek